Barış Murat Yağcı Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Şarkıcı İrem Derici ile adı aşk dedikodularına karışan ve konuyla ilgili açıklamalarda bulunan model Barış Murat Yağcı kimdir?

09.08.2018 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Model ve oyuncu , 21 Ocak 1990 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi İthalat İhracat Bölümü ikinci sınıfta öğrenimine devam eden model, üvey babasının da teşviki ile sporla ilgilenmeye başladı. Hentbol, voleybol, tenis, basketbol ve yüzme sporlarıyla ilgileniyor.

<a class='keyword-sd' href='/baris-murat-yagci/' title='Barış Murat Yağcı'>Barış Murat Yağcı</a> Kimdir?

BEST FOTOMODEL SEÇİLDİ

2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen'de oynayan , ardından Pertevniyal takımında yer aldı. Geçirdiği sakatlık nedeniyle basketbola bir süre ara verdi. Kuzeni Birce Akalay, modellik konusunda Yağcı'yı ilk keşfeden kişi oldu ve böylece 'Fashion Week'te kendine yer edinmeyi başardı. Katalog çekimleri yapan Barış Murat Yağcı, Best Model yarışmasına katıldı ve Best Fotomodel seçildi.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDI

Yağcı, modellik alanındaki başarısının ardından oyunculuk eğitimi alarak, kariyerine ilk olarak ''Kocamın Ailesi'' dizisiyle başladı. ' 'Kiralık Aşk'' dizisinde oynayan model, oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam etti ve ''Şevkat Yerimdar'' dizisinde de rol aldı.

Son Dakika Güncel Barış Murat Yağcı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement