Barış Treni" 16 Mart'ta Kayseri'de Olacak - Son Dakika
Yerel

Barış Treni" 16 Mart'ta Kayseri'de Olacak

Çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde 10 ili gezerek Diyarbakır'a gidecek "Barış Treni", 16 Mart'ta Kayseri'ye gelecek.

13.03.2015 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde 10 ili gezerek Diyarbakır'a gidecek "Barış Treni", 16 Mart'ta Kayseri'ye gelecek.

Kayseri Düşünce Okulu Genel Koordinatörü Ferhat Akmermer, Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Barışa Bak Platformu tarafından organize edilen etkinlik kapsamında 21 Mart'a kadar 10 ili gezecek "Barış Treni"nin duraklarından birinin de Kayseri olacağını belirtti.

Akmermer, İstanbul'da başlayan ve Diyarbakır'da sona erecek proje kapsamında, "Barış Treni"nin 16 Mart  Pazartesi günü Kayseri Garı'na ulaşacağını söyledi.

Barışa Bak Platformu tarafından organize edilen projenin Kayseri etkinliklerinin, Kayseri Düşünce Okulu tarafından yürütüleceğini aktaran Akmermer, şöyle devam etti:

"Aralarında Cengiz Algan, Nagehan Alçı, İlhami Işık, Atilla Yayla ve Haşmet Babaoğlu gibi isimlerin yer aldığı proje kapsamında düzenlenen etkinlikler Türkiye kamuoyu tarafından dikkatle takip edilmeye başlandı. Biz inşallah Kayseri Düşünce Okulu olarak bu treni en güzel şekliyle karşılayacağız. Özellikle barışın hakim olması ve çözüm sürecinde sivil inisiyatifin toplumsal katkı yapısının daha da derinleştirilmesi noktasında bir algı oluşturulması için etkinliklerde yardımcı olmaya çalışacağız."

Akmermer, "Barış Treni"nin Kayseri'de gün boyu sürecek etkinliklerin ardından akşam saatlerinde tekrar hareket edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Barış Treni' 16 Mart'ta Kayseri'de Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement