Barış Yurtçu ile Evliliğe Hazırlanan Deniz Baysal Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Barış Yurtçu ile Evliliğe Hazırlanan Deniz Baysal Kimdir?

Barış Yurtçu ile Evliliğe Hazırlanan Deniz Baysal Kimdir?

Uzun zamandır birlikte olduğu Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu'nun evlilik teklifini kabul ederek, Yurtçu ile evlilik yoluna giren Deniz Baysal kimdir?

21.09.2018 10:35  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemin beğenilen yapımlarından ' 'Söz'' dizisinin kadrosuna katılan , ''Kolpa''nın solisti ile evlilik kararı aldı. Şarkıcı 'nun evlilik teklifini kabul eden arkadaşlarıyla kutlama yaptı. Kutlamadan görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

Genç oyuncu 5 Nisan 1991 yılında İzmir'de ailenin en küçüğü olarak doğdu. Anne ve babası ayrı olan Baysal, 2009 yılında Manisa, Celal Bayar Üniversitesi'nde Dış Ticaret eğitimi almaya başladı. 10 yaşından itibaren İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda 10 yıl tiyatro oyunculuğu yaptı.

<a class='keyword-sd' href='/baris-yurtcu/' title='Barış Yurtçu'>Barış Yurtçu</a> ile Evliliğe Hazırlanan <a class='keyword-sd' href='/deniz-baysal/' title='Deniz Baysal'>Deniz Baysal</a> Kimdir?

PALYAÇOLUKTAN OYUNCULUĞA

Palyaçoluk yaptıktan sonra çocuk oyunlarında oynayan tiyatro hocasının teşvikleri ve destekleri ile oyunculuğa başladı. Bir dönem basket oynadı ancak, burnuna top çarpmasıyla da burnuna estetik yaptırmak zorunda kaldı.

Barış Yurtçu ile Evliliğe Hazırlanan Deniz Baysal Kimdir?

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİYLE BEĞENİ TOPLADI

Reklam filmlerinde oynayan oyuncu, ilk dizi oyunculuğu kariyerine 2011 yılında "Derin Sular" dizisi ile başladı. 2012 yılında senaryosu Mahsun Kırmızıgül'e ait olan "Babalar ve Evlatlar" filminde oynadı. 2014 yılında "Aşk Ekmek ve Hayaller" dizisinde yer aldı. 2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerden biri olarak dizide rol aldı. ''Beyaz Yalan" adlı dizide oynayan , '' Fazilet Hanım ve Kızları'' adlı dizide izleyicinin büyük beğenisini topladı. Baysal, son olarak ''Söz'' dizisinin kadrosuna katılacak.

Barış Yurtçu ile Evliliğe Hazırlanan Deniz Baysal Kimdir?

Son Dakika Güncel Barış Yurtçu ile Evliliğe Hazırlanan Deniz Baysal Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement