Barışın Çocuklarından Vali Yerlikaya'ya Barış Ekmeği İkramı - Son Dakika
Politika

Barışın Çocuklarından Vali Yerlikaya'ya Barış Ekmeği İkramı

10'uncu Uluslararası Barış Ekmeği Festivali kapsamında barışın çocukları, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya "Barış Ekmeği" ikram ettiler.

18.04.2019 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10'uncu Uluslararası Barış Ekmeği Festivali kapsamında barışın çocukları, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya "Barış Ekmeği" ikram ettiler.

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen 10'uncu Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Çocuklar Vali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti. Esenler Belediyesi, "Barış Ekmeğini Esenler'de Pişiriyoruz" sloganıyla Endonezya, Bosna Hersek, Kosova, Sudan, Pakistan, Azerbaycan, Arnavutluk, Filistin, Doğu Türkistan, Afganistan ve Türkiye'den 85 çocuğu Esenler'de bir araya getirdi. Barışın çocukları, festival kapsamında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya kendi ülkelerinden getirdikleri unlarla İstanbul'da hamuru yoğrulan Barış Ekmeği'ni ikram ettiler. Vali Yerlikaya, Barış Ekmeğini Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte kabul etti. Dünyanın dört bir yanından gelen 85 çocuk, Vali Yerlikaya'ya ülkelerinden getirdikleri hediyeleri de takdim etti.

"BU EKMEĞİN KARDEŞLİĞE VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Vali Yerlikaya, "Dünyanın dört bir yanından çocuklarımızın getirmiş olduğu unlarla yapılan ekmek ve biz buna "Barış Ekmeği" diyoruz. Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya çok teşekkür ediyorum. ve 7 ülkeden misafir edilen kıymetli çocuklarımıza da teşekkür ediyorum. Dünyada kardeşliğe, huzura, barışa vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Barışın Çocuklarından Vali Yerlikaya'ya Barış Ekmeği İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement