Baro Başkanı Er: "Tüm İmkanlarımızı Hizmete Dönüştürdük" - Son Dakika
Güncel

Baro Başkanı Er: "Tüm İmkanlarımızı Hizmete Dönüştürdük"

Baro Başkanı Er: "Tüm İmkanlarımızı Hizmete Dönüştürdük"

Mersin’de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan avukatlar yemin ederek avukatlık ruhsatnamesini Mersin Barosu Başkanı Ali Er’den aldı.

27.12.2017 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan avukatlar yemin ederek avukatlık ruhsatnamesini Mersin Barosu Başkanı Ali Er'den aldı. Er, "Tüm imkanlarımızı hizmete dönüştürdük" dedi.

Ruhsat almaya hak kazanan avukatlar Nurgül Yalçın, Ramazan Kılınç, Mustafa Özdemir, İpek Dirlik, Mahsum Avcı ve İsmail Demirci için yemin töreni düzenlendi. Törene, Baro Başkanı Ali Er, Başkan Yardımcısı Gazi Özdemir, Baro Genel Sekreteri Hakkı Eren Mulayim, yemin eden avukatların ailesi, yakınları ve avukatlar katıldı. Törende konuşan Baro Başkanı Er, hayata geçirmiş oldukları projelerle, meslektaşlarının kendilerini mesleki alanda sürekli yenileyebilmelerine, sosyal ve kültürel alandan aktif olmalarına imkan sağladıklarını söyledi. Avukatların işlerini zorlaştıran ve masrafları ile gelir kaleminden çok, gider kalemi oluşturan 'Baro Kart' sistemini kaldırdıklarını hatırlatan Er, "Meslektaşlarımız için adliye güney kapısından ayrı bir giriş kapısı oluşturduk. Böylece meslektaşlarımızın mesleğin onuruna yakışır şekilde, sıra beklemeden ve işlerine gecikmeden rahat etmelerini sağladık. Yakın zamanda hayata geçireceğimiz 'Ofis Edindirme Projesi' kapsamında, ofis açmaya durumu müsait olmayan avukatlarımız için baromuzun sosyal tesisinin 2. katında yeni ofisler açacağız. Baromuza yeni birimler ve odalar kazandırdık. Cumhuriyet Başsavcılığı ile görüşmelerimiz neticesinde, baromuz için büyük bir eksiklik olan Avukat Hakları Merkezi ile Sosyal Medya, Basın, Bilişim birimlerini adliyemizin 4. katında açtık. Çocuk Hakları Merkezimiz ise adliyemizin 3. katında yeni hizmet odasına kavuşmuştur. Ayrıca uzlaştırma birimlerimizi açtık. Baromuza yeni bir sosyal tesis kazandırmak için alan arıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız sürmektedir. İlçelerde görev yapan meslektaşlarımızın her daim yanındayız. Baromuzun ilçe temsilciliklerinde düzenlenen yemin törenlerinde, meslektaşlarımızın mutluluklarını paylaşıyoruz. Kurumlarla sağlamış olduğumuz güçlü ilişkilerimizle, meslektaşlarımız ve Mersin halkı için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Genç meslektaşlarımı tebrik ediyor, onlara meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Genç avukatlar ise Mersin Barosu'nun meslektaşları için yapmış olduğu başarılı çalışmalar için Baro Başkanı Ali Er'i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baro Başkanı Er: 'Tüm İmkanlarımızı Hizmete Dönüştürdük' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement