Baroktan Günümüze' Klasik Müzik Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Baroktan Günümüze' Klasik Müzik Dinletisi

Baroktan Günümüze\' Klasik Müzik Dinletisi

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve OMÜ Samsun Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ‘Baroktan Günümüze’ adlı açıklamalı Klasik müzik konseri, Devlet Konservatuvarı konser salonunda gerçekleşti.

27.04.2015 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve OMÜ Samsun Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen 'Baroktan Günümüze' adlı açıklamalı Klasik müzik konseri, Devlet Konservatuvarı konser salonunda gerçekleşti.

OMÜ Samsun Devlet Konservatuvarı'ndan Prof. Olga Hasanoğlu, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı'ndan Öğr. Gör. Devrim Öztürk, Arş. Gör. İlayda Dubaz, Arş. Gör. Beril Tekeli, Arş. Gör. Armağan Erman, Arş. Gör. Y. Utkan Özdemir, yüksek lisans öğrencileri Evrim Özdemir, Cihat Barut ve Lisans 1. sınıf öğrencisi Nurdan Dinç'in katılımıyla gerçekleşen konsere Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Çağatay İnam Karahan ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konserin açılış konuşmasını Prof. Olga Hasanoğlu yaptı. Hasanoğlu, öğretim elemanı ve öğrencilerin beraber müzik yapmasının ve aynı potada buluşmasının önemine değindi. Konserde, dinleyicilere seçkin klasik müzik eserlerinden oluşan zengin bir program sunuldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baroktan Günümüze' Klasik Müzik Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement