Bartın'da Asayiş - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Asayiş

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü'nün, ildeki asayiş suçlarının azalması ve işlenen suçların aydınlatılmasında ülke sıralamasında ilk sıralarda yer aldığı bildirildi.

15.04.2019 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü'nün, ildeki asayiş suçlarının azalması ve işlenen suçların aydınlatılmasında ülke sıralamasında ilk sıralarda yer aldığı bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, teşkilat olarak en çok asayiş suçlarının önemsendiği, vatandaşların can ve mal güvenliğinin müdürlüğün önceliği olduğu belirtildi.

Bu kapsamda ildeki asayiş suçlarını önlemek, olası suçları tahmin ederek önlem almak, suçların aydınlatılmasını sağlamak ve faillerinin de en kısa sürede yakalanarak adli makamlara sevk edilmesinin sağlanmasının da öncelik olduğu kaydedilen açıklamada, "Bartın ilimize özgü değişen ve gelişen suç türleri ile ilgili asayiş politikaları geliştirerek suç ve suçlularla mücadelede etkinliğimizin arttırılmasını sağlamak asıl hedefimizdir. Bu çalışmalarımızda vatandaşlarımızın memnuniyetini ve toplumumuzun desteğini aldığımızı görmek bizi mutlu etmekte ve bu ortak çalışmanın eseri ilimizin istatistiğine yansımaktadır." ifadelerine yer verildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü'nün, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı verilerine göre 2019'un ilk 3 ayında mal varlığına karşı işlenen suçlarda 2018'in aynı dönemine göre yüzde 53,6'lık azalış ile Türkiye sıralamasında 1'inci sırada yer aldığı belirtilen açıklamada, yine aynı dönemde mal varlığına karşı aydınlatma oranında yüzde 12,1 artış ile Türkiye sıralamasında 2'nci sırada yer aldığı bilgisine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bartın'da Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement