Bartın'da ayakkabı fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Bartın'da ayakkabı fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Bartın'da ayakkabı fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı Bartın OSB'de faaliyet gösteren ayakkabı üretim fabrikasında yangın çıktı.

27.08.2020 13:28  Güncelleme: 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da ayakkabı fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

BARTIN - Bartın OSB'de faaliyet gösteren ayakkabı üretim fabrikasında yangın çıktı. Alevlerin ve siyah dumanların yükseldiği fabrikada itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı aranzözlerin çalışmaları sonucu kontrol altına alınan yangında ise 1 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, öğle saatlerinde Bartın Kurtköy mevkiinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ayakkabı üretim fabrikasının hammadde bölümünde çıktı. Yangının, kaynak yapıldığı sırada kıvılcımların ayakkabı hammaddesine sıçraması sonucu çıktığı iddia edildi. Fabrikada çalışan 150 işçi, yangının çıkmasının ardından tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi ile aranzözler sevk edildi. Yangın sonrasında işçiler büyük panik yaşarken, dumandan etkilenen 1 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ve aranzözlerin 1 saatlik çalışması sonrası yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları devam ederken, fabrikada büyük çapta maddi hasar medyana geldi.

Bartın\'da ayakkabı fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bartın'da ayakkabı fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement