Bartın'da Genç Milletvekili Adayına İlgi - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Genç Milletvekili Adayına İlgi

Bartın\'da Genç Milletvekili Adayına İlgi

Bartın'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP'nin 2'nci sıra milletvekili adayı avukat 26 yaşındaki Aysu Bankoğlu'na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

19.05.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP'nin 2'nci sıra milletvekili adayı avukat 26 yaşındaki Aysu Bankoğlu'na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Bartınlı ailenin kızı Aysu Bankoğlu, 2012'de Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olup 2 yıl İstanbul'da avukatlık yaptıktan sonra, 7 Haziran seçimleri için Bartın'da CHP'den 2'nci sırada milletvekili adayı gösterildi. Ülke genelinde en genç milletvekili adayları arasında yer alan Bankoğlu, seçimler yaklaşırken çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bankoğlu, 1'nci sıra adayı mevcut milletvekili Rıza Yalçınkaya ile birlikte Kozcağız Beldesi'ndeki pazaryeri esnafından destek istedi. Yalçınkaya ile birlikte pazarı gezen Aysu Bankoğlu'na, kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle kadın pazarcı esnaflar Bankoğlu'na sarılıp başarı dileğinde bulundu. Kadınların çilek, erik gibi ikramlarını geri çevirmeyen Bankoğlu, kadınların sorunlarını dinleyip seçilmesi halinde elinden geleni yapacağını söyledi.

Bankoğlu, beldedeki kahvehaneleri de gezerek seçmenlerden oy istedi.Gençler adına milletvekili adayı olduğunu ve seçilerek Meclis'e gideceğine inandığını belirten Bankoğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de hem gençlerin hem de kadınların sesi olmak için hem de gelecek nesillere saygı duyulacak bir geçmiş bırakmak için çalışmak istiyorum. Bu yüzden adaylığımı koydum. Vatandaşlarımızdan genç ve kadın olduğum için onurlu bir ilgi var. Özellikle kırsal kesimde hanımların büyük ilgisiyle karşılaşıyorum. Bu yüzden çok mutluyum. Çalışmalarımız çok keyifli geçiyor. Vatandaşlarımız bana 'seni televizyonda gördük, çok daha zayıfmışsın' gibi şeyler söylüyor. Bekar olup olmadığımla ilgili çok ilginç tepkiler alıyorum. Özel hayata ilgi söz konusu."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Genç Milletvekili Adayına İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement