Bartın'da Yüzmek İçin Koya Giden 8 Kişi Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Yüzmek İçin Koya Giden 8 Kişi Mahsur Kaldı

BARTIN'nın Güzelcehisar Köyü'nde 8 kişi, yüzmek için tekneyle gittikleri koyda dalgaların yükselmesi nedeniyle mahsur kaldı.

08.08.2017 06:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BARTIN'nın Güzelcehisar Köyü'nde 8 kişi, yüzmek için tekneyle gittikleri koyda dalgaların yükselmesi nedeniyle mahsur kaldı.

Dün sabah 2'si çocuk 8 kişi, Güzelcehisar sahilinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Kızılağaç mevkisindeki koya tekneyle gitti. Gün boyu koyda yüzen 8 kişi, akşam saatlerinde dalgaların yükselmesi nedeniyle mahsur kaldı. Sahile dönemeyen grup, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'nden yardım istedi. AFAD ekipleri karadan, Güzelcehisar sahilindeki cankurtaranlar ile Amasra Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı ekipleri de denizden kurtarma çalışması başlattı. Ancak denizdeki dalgalar ve bölgedeki sarp kayalıklar nedeniyle koya ulaşılamadı. AFAD ekipleri koyda mahsur kişilere ateş yakmaları için kayalıklardan çakmak ile birlikte süt, ekmek, su attı. 8 kişinin sağlık durumlarının da iyi olduğu belirtildi.

Havanın kararması nedeniyle sonlandırılan kurtarma çalışmasının, bugünün ilk ışıklarıyla birlikte devam edeceği, Amasra Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı ile AFAD ekiplerinin botlarla mahsur gruba denizden ulaşmayı deneyeceği açıklandı. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Yüzmek İçin Koya Giden 8 Kişi Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement