Bartın İl Emniyet Müdürü Altınok, Çocuklara Hediye Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Bartın İl Emniyet Müdürü Altınok, Çocuklara Hediye Dağıttı

Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören çocuklara hediye dağıttı.

02.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören çocuklara hediye dağıttı.

Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılda hem ailelerine hem de çocukları hastanede ziyaret ederek çeşitli hediyelerle moral vermek istediklerini söyledi.

Çocukların emniyet mensuplarını daha yakından tanımalarının bu gibi etkinliklerle daha faydalı olacağını anlatan Altınok, şöyle konuştu:

"İnşallah bu yaptığımız ziyaret ve hediyeler çocuklarımız için faydalı olur. Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde bu özel günlerini hastanede geçiren aileleri ve çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Bu bizim sosyal sorumluluk çerçevesinde yaptığımız bir uygulamadır. Belki bu vesile ile morallerini biraz olsun yükselttiysek daha çabuk iyileşmesinde katkı olacağımızı düşünüyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz lazım. Sağlıklarıyla ilgilenmemiz gerekmektedir."

- BARTIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bartın İl Emniyet Müdürü Altınok, Çocuklara Hediye Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement