Bartın Motosikletli Genç Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Bartın Motosikletli Genç Kayboldu

Motosikletli genç kaybolduBARTIN, (DHA) - İSTANBUL'dan Bartın'a gitmek üzere önceki gün motosikleti ile yola çıka 30 yaşındaki Gürkan Can'dan kayboldu.

20.07.2018 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosikletli genç kayboldu

BARTIN, (DHA) - İSTANBUL'dan Bartın'a gitmek üzere önceki gün motosikleti ile yola çıka 30 yaşındaki Gürkan Can'dan kayboldu. Gürkan Can'ın en son motosikleti ile Bolu Mengen Dorukhan Tünelinden çıkarkan görülmesi üzerine kaza yapma ihtimali düşünülerek yol kenarlarında arama çalışması başlatıldı.

İstanbul'da iç mimarlık ofisinde çalışan Gürkan Can, Çarşamba günü akşam saatlerinde 74 DC 979 plakalı motosikleti ile Bartın Esenyurt köyünde bulunan ailesini ziyaretine gelmek için yola çıktı. Gürkan Can, Bolu Mengen Dorukhan Tüneli ile Zonguldak Devrek arasındaki yolda kayboldu. Bartın'daki ailesi durumu Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirerek, aranmasını istedi. Daha sonra yol kameraları incelendikten sonra, Gürkan Can'ın, Dorukhan Tüneli'nden saat 05.00'de çıkışı tespit edildi. Zonguldak Devrek girişindeki mobese kameraları tarandı, ancak ilçeye girişi tespit edilemedi. Daha sonra Bolu ve Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Mengen Dorukhan Tüneli ile Devrek ilçesi arasında 32 kilometrelik yol kenarlarında ve ormanlık alanda arama çalışmalarına başladı.

Baba Sadettin Can, "Oğlumdan iyi bir haber bekliyorum. Kaza yapma ihtimalini düşünerek yetkililere kısa süre içinde haber ulaştırdık. Ancak kaza yapması durumunda aradan geçen süre baya fazla, oğlum yol kenarında yaralı olabilir, yardım bekliyor olabilir. Geçen her dakika aleyhimize işliyor. Oğlumdan alacağımız sevindirici bir haber için bekliyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Motosikletli Genç Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement