Bartın PKK Terör Örgütü Üyesi Günübirlik Kiralanan Evde Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bartın PKK Terör Örgütü Üyesi Günübirlik Kiralanan Evde Yakalandı

PKK terör örgütü üyesi günübirlik kiralanan evde yakalandıBARTIN, (DHA) - BARTIN'da günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan baskında PKK terör örgütüne üye olmaktan kaydı bulunan M.K. yakalandı.

09.08.2018 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK terör örgütü üyesi günübirlik kiralanan evde yakalandı

BARTIN, (DHA) - BARTIN'da günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan baskında PKK terör örgütüne üye olmaktan kaydı bulunan M.K. yakalandı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü ekipleri günübirlik kiralanan evlere yönelik denetimde bulundu. Bartın kent merkezi ve ilçelerde 13 ekip 30 personelle evlere baskınlar yaptı. 143 kişinin kimlikleri kontrol edilirken, 73 günübirlik ev kontrol edildi. Evlere yapılan baskınlarda PKK terör örgütü üyesi olduğu ve 'Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma hırsızlık' suçundan aranan M.K. ile hırsızlık, basit yaralama ve uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti veya sağlamak suçundan aralanan M.K.'nın kardeşi S.K. gözaltına alındı. M.K ile kardeşi S.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. M.K. tutuklanarak, cezaevine gönderilirken, kardeşi S.K ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ayrıca yapılan uygulamalarda 5 adet günübirlik eve idari işlem tutanağı tanzim edilirken, sisteme kayıt olmadan faaliyet gösterdikleri için de 59 bin 425 TL idari para cezası uygulandı.

Bartın PKK Terör Örgütü Üyesi Günübirlik Kiralanan Evde Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bartın PKK Terör Örgütü Üyesi Günübirlik Kiralanan Evde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement