Bartın Şifader'den Tıp Bayramı Gecesi - Son Dakika
Yerel

Bartın Şifader'den Tıp Bayramı Gecesi

Bartın Şifader\'den Tıp Bayramı Gecesi

Bartın'da görev yapan sağlık çalışanları Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Ahmet Bozkuş'un şiirleri ve Türkücü Gökmen'in türküleriyle hem hüzünlendiler hem de coştular.

17.03.2013 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da görev yapan sağlık çalışanları Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Ahmet Bozkuş'un şiirleri ve Türkücü Gökmen'in türküleriyle hem hüzünlendiler hem de coştular.

Doktor, eczacı, diş hekimi ve fizyoterapistyenlerden oluşan Bartın Sağlık Mensupları Derneği (ŞİFADER) Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını şiirli türkülü yemekte buluşturdu. ŞİFADER tarafından Tıp Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlen programa Bartın Valisi Bülent Savur, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, KHB Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzun, Karabük KHB Genel Sekreteri Dr. Seyfettin Kalay, İşadamları, daire amirleri, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ŞİFADER Başkanı Dr. Altan Çayırlı 2012 yılında kurulan derneklerinin genç bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Derneklerinin Marmara Sağlık Federasyonu (MASFED)'e bağlı olduğunu dile getiren ŞİFADER Başkanı Dr. Altan Çayırlı, faaliyete başladıkları günden beri özellikle sağlık çalışanlarının bireysel ve mesleki gelişimine katkıda bulunacağına inandıkları programlar gerçekleştirdiklerini ve bu programların artarak devam edeceğini anlattı.Sağlık çalışanlarının büyük bir aile olduğunu ve üretilen sağlık hizmetini bir ekip çalışması sonucu ortaya konulduğunun hiçbir zaman unutulmaması gerektiğine dikkat çeken ŞİFADER Başkanı Dr.Çayırlı, "Mesleki şovenizmi bir kenara bırakarak sağlık çalışanları arasında sevgi ve güvene dayalı ilişkilerin kurulup bunun geliştirilmesi çok büyük önem arz etmektedir. Derneğimizin en önemli amaçlarından biri de bu ilişkiyi kurup geliştirecek olan ortamı sağlamaktır. Bu anlayış çerçevesinde tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum. Düzenlediğimiz programın güzel geçmesini, hafızalarda hoş bir iz bırakmasını temenni ederek katılımlarından dolayı başta valimiz

olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

SAĞLIĞIN EMRİNE AMADEYİZ

Sağlık ve sağlık hizmeti vermenin çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, "Sağlık çalışanlarımızın önemli görev ve sorumlulukları vardır. Bu görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirebilmeleri için fiziki anlamda çalışma ortamı ve binalar da önem arz etmektedir. Bu anlamda Bartın'ımıza yapılacak 400 yataklı hastane için belediye olarak hastanenin imar planları hakkında üzerimize düşeni yapmamın mutluluğu yaşıyorum. İnşallah binanın da yapılmasıyla sağlık alanında Bartın'ımızda daha güzel hizmetler verilir. Mübalağasız belirtmek isterim ki Bartın Belediyesi olarak tüm sağlık çalışanlarını emrine amadeyiz. Tıp Bayramı vesilesiyle bu akşamki birlik ve beraberliği sağlayan ŞİFADER'i kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.Tüm sağlık çalışanlarının bayramını da ayrıca kutluyorum" dedi.

(SA)

17.03.2013 15: 38: 07

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Şifader'den Tıp Bayramı Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement