Başak Dizer'e Kayınvalidesi Soruldu: Aramızda Sorun Yok - Son Dakika
Magazin

Başak Dizer'e Kayınvalidesi Soruldu: Aramızda Sorun Yok

Her fırsatta kayınvalidesi Nurten Tatlıtuğ ile aralarında sorun olduğu yönünde haberler çıkan Başak Dizer, gazetecilerin bu yöndeki sorusunu "aramızda sorun yok" diyerek geçiştirdi.

09.12.2016 10:09  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şu sıralar rol aldığı 'Cesur ve Güzel' dizisiyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un stilist eşi Başak Dizer, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.

"ARAMIZDA SORUN YOK"

Tek başına katıldığı davette, tek parça deri elbisesi ve güzelliğiyle tüm bakışları üzerinde toplayan Dizer, kayınvalidesi Nurten Tatlıtuğ'la aralarında sorun olmadığını söyledi.

ÖPÜŞME SAHNESİNE ÖVGÜLER DİZMİŞTİ

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün oynadığı dizinin son bölümündeki öpüşme sahnesi sonrası Instagram hesabından "Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Her ikinizi de Rabbim nazardan korusun" diye yazmıştı.

"GELİNİMİ ÜZMÜŞÜM, HATA YAPTIM"

Tatlıtuğ, büyük ses getiren paylaşımının ardından şu açıklamayı yapmıştı: "Başak'a gönderme değildi. Kıvanç ve Tuba dizide birbirlerine yakışıyorlardı ben onu söyledim. Tuba'yı hiç tanımıyorum. İzlerken anında bir yorum yaptım. Aklımı yitirmiş değilim, Başak'a asla tepkim yok. Onun yara almasını istemem. Gelinimi üzmüşüm, hata yaptım."

Başak Dizer\'e Kayınvalidesi Soruldu: Aramızda Sorun Yok

Son Dakika Magazin Başak Dizer'e Kayınvalidesi Soruldu: Aramızda Sorun Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement