Başakşehir'de Bavullar İçinde Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Başakşehir'de Bavullar İçinde Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu

İstanbul Başakşehir'de gece yarısı erik toplamak isteyen çocuklar gördükleri bavulları ailelerine haber verdi. Ailelerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis iki bavul içinde, parçalanmış bir erkek cesedi buldu.

28.05.2018 04:11  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir'de. iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış bir erkek cesedi bulundu. 35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin kimliği ile ilgili incelemeler sürerken ve cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ERİK TOPLARKEN BULDULAR

Gece yarısı Güvercintepe Mahallesi'nde erik toplamak için Hasanpaşa Deresi civarına gelen çocuklar yol kenarında iki valiz gördü. Çocuklar durumu hemen ailelerine haber verdi. Valizlerden kan damladığını gören mahalle sakinleri ise şüphelenerek durumu polise ihbar etti.

Başakşehir'de Bavullar İçinde Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede parçalara ayrılmış halde iki valize konulmuş ceset parçaları buldu. Çevrede şerit çekerek, güvenlik önlemi alan polis ekipleri çevrede delil araması yaptı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ilk incelemelerinde cesedin 30-35'li yaşlarda bir erkeğe ait olduğu tespit edildi. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Başakşehir\'de Bavullar İçinde Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Başakşehir'de Bavullar İçinde Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Deli: Parçalanmış insan haberleri artık normal haber gibi geliyor..Şaka gibi.. 13 0 Yanıtla
  • kediye kafa atan piskopat fare: idam kaçınılmaz şart 10 2 Yanıtla
  • dogrucu: avrupa dan da haberleri olaylari izliyorum, burda da . insanlara hayvanlara yapilan vahseti . avrupa da bir kac ulkenin haberlerinin toplaminda bizde ki kadar cinayet gormuyorum, . yazik ve uzucu, lafa geldi mi muslumaniz dersiniz. allah in huzurunda da diyebilecekmisiniz derdim ama zaten gercekten inanciniz olsa boyle OLAMAZDINIZ ....vicdan ve merhameti olmayan kisi ne insan ,musluman ise hic olamaz. 9 1 Yanıtla
  • Kafamda Deli Sorular: Hiç komik değil ama dikkat çekici geçenlerde çukur da adami kesip valizle götürüp gömdüler bunlar örnek mi almış? 8 0 Yanıtla
  • Tarık cevizci: İdam ne zaman İdam!!! 2 0 Yanıtla
  • Şizo: Güvercintepe nezaman oldu eskidenberi orası adamı doğradıkları yer 1 0 Yanıtla

Advertisement