Başakşehir'de Epureanu Şoku, Sezonu Kapattı - Son Dakika
Spor

Başakşehir'de Epureanu Şoku, Sezonu Kapattı

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren lideri Başakşehir'de sakatlığı nedeniyle 1,5 aydır sahalardan uzak olan Alexandru Epureanu'nun sağlık durumu belli oldu. Dizinde enfeksiyon olan oyuncunun 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

25.04.2019 11:29  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonluk yarışında son 4 haftada 7 puan kaybederek büyük bir avantajı elinden kaçıran Medipol Başakşehir'e yıldız futbolcusu Alexandru Epureanu'da kötü haber geldi. Moldova basınında çıkan haberde, Başakşehirli yıldız futbolcunun Moldova Milli Takımı'nın Haziran ayında oynayacağı Arnavutluk ve Andorra maçlarında forma giyemeyeceğini açıkladı. Spor Toto Süper Lig'i 31. haftasında Galatasaray ile olan maça yetişmesinin de zor olduğu görülen Epureanu bu durumda, Spor Toto Süper Lig'in geri kalan haftalarında da sahada yerini alamayacak.

Başakşehir'de Epureanu Şoku, Sezonu Kapattı

'EN AZ 1 AY GEREKLİ'

Moldovalı yıldız Epureanu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dizimde enfeksiyon teşhisi konuldu. Daha 1 ay antibiyotiklerle tedavi etmemiz gerekecek. Bu sürenin sonunda vücudun antibiyotikler olmadan nasıl reaksiyon vereceğine bakacağız. Bundan da sonra tetkikler enfeksiyonun atlatıldığını gösterirse ancak o zaman yavaş yavaş antrenmanlara çıkmaya başlayabileceğim. Üç haftalığına Barcelona'da bir klinikteydim. Burada damardan antibiyotikler aldım. Doktorlar süreci takip etti ve ardından İstanbul'a döndüm. Ne kadar sürede iyileşeceğimi kimse bilmiyor, sahalara ne zaman döneceğimi şu an doktorlar bile bilmiyor"

'BEN MESSİ DEĞİLİM'

Başakşehir'in, yokluğunda yaşadığı puan kayıpları ile ilgili Epureanu şunları söyledi: "Epureanu olmayınca takımın tökezlediğini düşünmüyorum. Ben Messi değilim ki takım bir kişiye bağlı olsun. Dolayısıyla sebebin bu olduğunu düşünmüyorum. Sezonun sonu yaklaştıkça gerginlik büyüyor, ancak takım bu durumun üstesinden gelecek ve sonraki maçlarda yine eskisi gibi kazanmaya başlayacaktır. Bu sezon mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum."

Başakşehir\'de Epureanu Şoku, Sezonu Kapattı

Son Dakika Spor Başakşehir'de Epureanu Şoku, Sezonu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gsli: Beter olsunlar. Ayağı yerinden kopsun 7 9 Yanıtla Cimbomlu: Olurmu ,beddua etme bize yakismaz 3 2
  • CİHAT ARSLANDAN SONRA AKHİSARDA DÜŞTÜ: BAŞAK ŞEHİR SENEYE TEPE TAKLA 7 3 Yanıtla
  • isiniz zor artik: vatandasin vergisini gazeteci doven topcuya transfer etmek, siyasi destegi ile kayirilmak zor artik. 6 1 Yanıtla
  • Kayserispor : C9cukluğumdan itibaren Galatasaraylıydım,ama bu son Kayseri Maçında Emre Akbabanın Cana kast eden tekmesinden sonra Milli Takım hariç başka Takım tutmayacağıma karar verdim. 0 5 Yanıtla

Advertisement