Başakşehir'de İnşaat İşçisi İskeleden Düştü - Son Dakika
Yaşam

Başakşehir'de İnşaat İşçisi İskeleden Düştü

Başakşehir\'de İnşaat İşçisi İskeleden Düştü

Başakşehir'de inşaat işçisi Ömer Kasırga, çalıştığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikteki iskeleden beton zemine düştü. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralı işçi hastaneye kaldırıldı.

13.05.2023 11:45  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞAKŞEHİR'de inşaatta çalışan işçi dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki iskeleden beton zemine düştü. İtfaiye ekiplerinin vinçle çıkardığı yaralı işçi hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 08.30 sıralarında Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bağcılar-Güngören Sanayi sitesi içinde meydana geldi. İnşaat işçisi Ömer Kasırga çalıştığı sırada bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikteki iskeleden beton zemine düştü. İnşaattaki diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

İSKELE YÖNTEMİYLE TAŞINDI

Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı ancak sedyeye bağlanan işçi Ömer Kasırga'yı yukarı çıkarılamadı. Bu defa olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri sepetli vinci inşaatın temeline belirli bir mesafeye kadar indirdi. Geri kalan mesafe için de inşaat işçileri iskele yöntemini kullanarak yaralının bulunduğu sedyeyi vincin sepetine taşıdı. İnşaat temelinden yukarı çıkarılan yaralı işçi hemen ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. Ömer Kasırga'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın meydana geldiği caddede esnaf olan İdil Gaye, "Biz ambulansla beraber siteye giriş yaptık, sorduğumda da iskeleden birinin düştüğünü söylediler. Ambulanstakiler çıkartamıyordu yaralıyı o yüzden itfaiye çağırdılar. Kişinin sağlık durumunu sorduğumda da iyi olduğunu söylediler" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Başakşehir'de İnşaat İşçisi İskeleden Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement