Başakşehir'de kaza yapan otomobil alev alev yandı - Son Dakika
Güncel

Başakşehir'de kaza yapan otomobil alev alev yandı

BAŞAKŞEHİR'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil refüjdeki aydınlatma direğine ve ağaçlara çarparak karşı şeride geçti, ardından da alev alev yandı.

23.03.2023 18:37  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞAKŞEHİR'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil refüjdeki aydınlatma direğine ve ağaçlara çarparak karşı şeride geçti, ardından da alev alev yandı. Otomobilin sürücüsü yaralanırken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otomobilden geriye ise iskeleti kaldı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yolu Rıfat Ilgaz Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 34 BLS 44 plakalı lüks otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi nedeniyle refüjdeki aydınlatma direğine ve ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil karşı şeride geçti. Kaza sonrası otomobilin motor bölümünde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kimliği öğrenilemeyen sürücü kazadan yaralı olarak kurtarıldı. Sağlık ekipleri, tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken otomobilden geriye iskeleti kaldı.


Başakşehir\'de kaza yapan otomobil alev alev yandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başakşehir'de kaza yapan otomobil alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement