Başakşehir'de "Milletin Zaferi" konuşuldu - Son Dakika
Güncel

Başakşehir'de "Milletin Zaferi" konuşuldu

Başakşehir\'de "Milletin Zaferi" konuşuldu

Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve FETÖ terör örgütünün hain planının milyonlarca vatandaş tarafından nasıl püskürtüldüğü konuşuldu.

05.11.2016 10:09  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "15 Temmuz Paralel İhanetin Çöküşü" adlı panelde, gazeteci Ferhat Ünlü ve güvenlik uzmanı Mete Yarar,Türk milletinin zaferiyle sonuçlanan 15 Temmuz hain darbe girişimini tüm yönleriyle ele aldı.

"15 Temmuz'u anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz"

Programda konuşan Mete Yarar, "İnadına 15 Temmuz'u konuşmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz bu milletin onurudur, şerefidir. Bu şerefin her zaman anlatılması gerekir. 15 Temmuz bizim hayatımızda onur duyduğumuz bir geceydi. O gece milletimiz kendi emanet ettiği silahlar ile millete ateş eden hainlere karşı dik durdu. 15 Temmuz'da "Ne yaptınız?" diyenlere "Biz F16'ların önünde durduk." diye cevap verdi bu millet." dedi.

"Yerli ve milli değerlere sahip çıkacağız"

Mete Yarar, "Cumhurbaşkanımız havalimanına geldiğinde her yerin bombalandığını bildiğiniz halde bu milletin değerini siz korudunuz ve önem verdiniz. Yerli ve milli değerlerimizi koruduğunuz halde aslında kendimizi de korumuş oluyoruz. Çünkü o bulunduğu konumda bizler için mücadele ediyor. O yüzden etrafımızdaki doktorlara, öğretmenlere ve aydınlara eğer yerli ve milli olduğuna eminsek sahip çıkmamız gerekir. Onların karşısına çıkanların karşısında durmaya her zaman devam edeceğiz." dedi.

Programda sonunda konuşan Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, "Içimizdeki kanserli hücreleri 15 Temmuz'da milletçe yok etmek için çok büyük bir adım attık. Bu kanserli hücreler ilk önce hukuk suikastıyla bu işi planladılar, aziz milleti kuru kalabalık olarak gördüler. Bu FETÖ teröristleri yıllarca birer hain olarak içimizde yaşadılar ama hiçbir zaman bizden olmadılar. Ülkemiz için, İslam alemi için bu mücadeleye devam edeceğiz. Bundan sonra da hem Başakşehir olarak hem de tüm millet olarak içimizdeki kanserli hücreleri yok etmek için çalışacağız." diyerek katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Programın kapanışında ise Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş tarafından Mete Yarar ve Ferhat Ünlü'ye çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başakşehir'de 'Milletin Zaferi' konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement