Başakşehir Şiir'e Doydu - Son Dakika
Güncel

Başakşehir Şiir'e Doydu

Başakşehir Şiir\'e Doydu

Başakşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Şiir Gecesi’nde Başakşehirliler şiir gibi bir akşam geçirdi.

12.01.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Şiir Gecesi'nde Başakşehirliler şiir gibi bir akşam geçirdi.

Başakşehir Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Başakşehir M. Emin Saraç Kültür Merkezi'nde 'Şiir Gecesi' düzenledi. Programa Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş ve Başakşehirli şiir severler katıldı. Selahattin Kocaaslan'ın sunduğu Şiir Gecesi'ne katılan şairler Mehmet Çelik, Adem Turan, Ali Ayçil, Furkan Çalışkan, Emel Özkan, İsmail Kılıçarslan, Mevlana İdris Zengin, Mustafa Akar, Said Yavuz, Muzaffer Serkan Aydın ve Nurettin Durman en güzel şiirlerini Başakşehirliler için okudu.

Okunan şiirlerin ardından bir mini konser veren Sanatçı Recai Ağbaba seslendirdiği, 'Şu yüce dağları duman kaplamış', 'Taşa verdim yanımı', 'Bahçede Yeşil Çınar' gibi türkülerle Başakşehirlilere duygulu anlar yaşattı.

Program sonunda Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, şairler ve halk müziği sanatçısına Belediye Başkanı Mevlüt Uysal adına çiçek takdim etti.

Kürsüde kısa bir konuşma gerçekleştiren Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, "Bu güzel gecede irbirinden güzel şiirlerle duygularımıza seslenen şairlerimize ve okuduğu türkülerle hepimizi duygulandıran Recai Ağbaba ve orkestra arkadaşlarına teşekkür ederim" dedi. Şiir gecesi toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başakşehir Şiir'e Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement