Başarı Antrenörlerimizindir - Son Dakika
Güncel

Başarı Antrenörlerimizindir

Başarı Antrenörlerimizindir

Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu bu sene İl Spor Merkezlerinde ulaşılan sayının Antrenörlerin büyük başarısı olduğunu söyledi.

12.09.2012 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla İl geneli Antrenörlerle bir araya gelen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu bu sene İl Spor Merkezlerinde ulaşılan sayının Antrenörlerin büyük başarısı olduğunu söyledi.

İl Genelinde görev yapan 30 dan fazla antrenörün katıldığı toplantı da Şube Müdürü Nihat Ekinciler, Sportif Eğitim Uzmanı Serkan Paçalı, Spor Uzmanı Mutlu Uzun ve Sicil Lisans Birimi Sorumlusu Ali Akkuş'da yer alanlar arasındaydı.

İlde ki faaliyetlerden olimpiyatlara kadar geniş bir yelpazede çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu 2013 yılında ki hedeflerini açıkladı. Özellikle kırsal alanda çalışmalar yürütülmesini isteyen Hacıcaferoğlu, merkezde, il Spor Merkezleri, Koşabiliyorken Koş Projesi, Camilerde spor projesi gibi çalışmalarla büyük başarı elde edildiğini belirterek, aynı başarının kırsal alanda da gerçekleştirilmesini istedi. Paralimpik olimpiyatlarda alınan sonuçların gurur verici olduğunu da sözlerine ekleyen İl Müdürü Hacıcaferoğlu, ilimizde de engelli sporcularla ilgili çalışmalar için her türlü desteği verdiklerini, arttırarak vermeye devam edeceklerini de belirtti.

Antrenörlerinde görüşlerinin alındığı toplantıda Antrenörler özellikle dershanelerin sportif çalışmaları olumsuz etkilediğini belirterek çocukların spor yapmaya çok fırsatları kalmadığını söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarı Antrenörlerimizindir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement