Başarı Örnekleriyle Girişimcilik Paneli - Son Dakika
Yerel

Başarı Örnekleriyle Girişimcilik Paneli

Başarı Örnekleriyle Girişimcilik Paneli

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Başarı Örnekleriyle Girişimcilik Paneli düzenliyor.

26.11.2013 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Başarı Örnekleriyle Girişimcilik Paneli düzenliyor. Programın 28 Kasım Perşembe günü AKM'de gerçekleştirileceğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar, "Tüm vatandaşlarımızı panelimize bekliyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 28 Kasım Perşembe günü Başarı Örnekleriyle Girişimcilik Paneli düzenliyor. Adapazarı Kültür Merkezi'nde saat 14.00'da başlayacak program hakkında açıklamalarda bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar, "KOSGEB ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlediğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimlerinden bugüne kadar 240 vatandaşımız faydalandı" diye konuştu.

Türker Vardar, "Vatandaşlarımızı yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgilendirmek, daha fazla girişimci adayına ulaşmak için düzenleyeceğimiz panelimize katılacak Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Türker Baş ve Doç. Dr. Ekrem Gül konu ile ilgili görüşlerini paylaşacakken, Hendek Sarma Firma Sahibi Rahime Aslıbay, İzec Tablet İşletme Sahibi Ufuk Tezcan ve Bortek Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Borazancıoğlu da iş tecrübelerini anlatacak. Tüm vatandaşlarımızı, 28 Kasım Perşembe günü AKM'de düzenleyeceğimiz panele davet ediyoruz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarı Örnekleriyle Girişimcilik Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement