Başarılı Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Kuş'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başarılı Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Kuş'u Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş'u ziyaret etti.

16.06.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş'u ziyaret etti.

Bu yıl 7. düzenlenen Arapça Metin ve hikaye canlandırma kategorisinde Türkiye dördüncüsü olan Yozgat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş'u ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Saim Kuş, bu yarışmaya Yozgat'tan ilk defa katılım sağlandığını söyledi.

Bu tür organizasyonlarda takım çalışmasının önemli olduğuna dikkati çeken Saim Kuş, "Yozgat'ta ilk defa bu kategoride bir yarışmaya katılım sağlandı. İlk olmasına rağmen öğrencilerimiz Türkiye dördüncülüğü gibi çok başarılı bir sonuçla aldılar. Bir işi başarmak, kişinin o işi ne kadar başarmak istemesiyle alakası vardır. Bu bir ekip işi ve ekip ne kadar özverili ve istekli olursa başarının gelmesi de mutlak olur. Ben başta öğrencilerimizi, bu yarışmaya hazırlayan öğretmenimiz Hüseyin Çiftçi ve okul müdürümüz Cafer Akbaba'yı tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Ziyaretin sonunda Saim Kuş, öğrencilere saat hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başarılı Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Kuş'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement