Başarılı Senaristten "Sen Gülersen, Caner Güler"! - Son Dakika
Güncel

Başarılı Senaristten "Sen Gülersen, Caner Güler"!

Çok sevilen dizilerin başarılı senaristi Caner Güler, "Sen Gülersen, Caner Güler" isimli gösterisiyle, eğitimini aldığı asıl iş olan oyunculuğu yapmak üzere sahneye çıkıyor!

24.09.2018 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güler'in, kişisel talihsizlikler antolojisini gözler önüne serdiği eğlenceli gösteri, 29 Eylül Cumartesi akşamı 20.30'da Baba Sahne'de!

Televizyon seyircisi tarafından çok sevilen ve izlenen, "Ayrılsak da Beraberiz", "Çocuklar Duymasın", "Yarım Elma", "Seksenler", "Zengin Kız Fakir Oğlan", "Yasemince", "Papatyam", "En Son Babalar Duyar", "Emret Komutanım", "Saklambaç" gibi onlarca dizinin senaryosuna imza atan Caner Güler, bu defa izleyicileriyle sahnede buluşuyor.

Yazdıklarıyla çok uzun zamandır güldüren başarılı senarist ve oyuncu, şimdi de yaşadığı gerçek olayları anlattığı "Sen Gülersen, Caner Güler" adlı tek kişilik gösterisiyle güldürüyor.

29 Eylül 2018 Cumartesi akşamı saat 20.30'da Baba Sahne Savaş Dinçel Salonu'nda sahnelenecek olan iki perdelik "Sen Gülersen, Caner Güler" gösterisinin biletleri, babasahne.com'dan ve gişeden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarılı Senaristten 'Sen Gülersen, Caner Güler'! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement