Başarılı Sporculardan Eyigün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporculardan Eyigün'e Ziyaret

Dicle Üniversitesinin başarılı öğrencileri, Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ü makamında ziyaret etti.

09.03.2015 15:41  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversitelerarası Hentbol Erkekler Liginde mücadele eden Dicle Üniversitesi'nin başarılı öğrencileri, Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, takım antrenörü Murat İşçi, kalan iki maçlarını da kazanarak Türkiye finallerine gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

İşçi, DÜ Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'e gösterdikleri yakın ilgiden ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiğini belirtti.

Eyigün de göstermiş oldukları başarıdan dolayı takımı tebrik ettiğini kaydetti.

Eyigün, şöyle konuştu:

"Sizler bu başarıyı sürdürdükçe ve Dicle Üniversitesi adını en iyi şekilde temsil ettiğiniz sürece, her zaman yanınızda olacağız. Sizin gibi gençler, üniversitemizin yanı sıra Diyarbakır'ın fahri temsilcileridir. Başarılarınızla sadece üniversitemizi değil, Diyarbakır'ı da temsil etmiş oluyorsunuz. Bu nedenle göstermiş olduğunuz her başarı bizim için gurur kaynağıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporculardan Eyigün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement