Başarılı Suriyeli Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Suriyeli Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Suriyeli Öğrenciler Ödüllendirildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde eğitim gören başarılı Suriyeli öğrenciler ödüllendirildi.

10.06.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale'deki Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan Suriyeli öğrencilerin arasında en başarılı 30 öğrenci ödüllendirdi.

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale Süleyman Şah konaklama Tesislerinde barınan, Suriyeli öğrencilerin arasında en başarılı 30 öğrenci Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından ödüllendirdi. Törene, Kaymakam Eyüp Fırat, Çadır Kent Koordinatörü Ahmet Alptekin, Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, Suriyeli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı Türkiye'ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama Tesislerinde barınan ve yaklaşık 8 bin öğrencinin arasında 2103-2014 eğitim ve öğretim yılında başarılı olan 30 öğrenciye Kaymakam Fırat tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Suriyeli bir kız öğrenci Kaymakam Fırat'a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Başarılı öğrencilere hediyelerini takdim eden Kaymakam Fırat, "Akçakale Süleyman Şah Çadır Kenti'mizde 8 bin öğrencimiz 2013-2014 eğitim ve öğretim yılını başarıyla bitirdiler. Ben hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bugün de özellikle sınıflarında birinci olan kardeşlerimizi kaymakamlık olarak küçük bir hediye takdim ettik. İnşallah 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Başarılı Suriyeli Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement