Başbakan Binali Yıldırım: "Bu Alçaklar, Bölücüler, Ne Fetö'cüsü Ne PKK'lısı Birliğimizi,... - Son Dakika
Politika

Başbakan Binali Yıldırım: "Bu Alçaklar, Bölücüler, Ne Fetö'cüsü Ne PKK'lısı Birliğimizi,...

Başbakan Binali Yıldırım: "Bu alçaklar, bölücüler, ne FETÖ'cüsü ne PKK'lısı birliğimizi, kardeşliğimizi asla bozamayacaklar"BATMAN - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, referandum çalışmaları çerçevesinde Batman'a geldi.

23.03.2017 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım: "Bu alçaklar, bölücüler, ne FETÖ'cüsü ne PKK'lısı birliğimizi, kardeşliğimizi asla bozamayacaklar"

BATMAN - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, referandum çalışmaları çerçevesinde Batman'a geldi.

Başbakan Yıldırım'ı, havalimanında, İl Valisi Ahmet Deniz, AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, kent protokolü ve partililer karşıladı. İlk olarak, valiliğe geçen ve Vali Deniz'den brifing alan Başbakan Yıldırım, daha sonra, Demokrasi Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitaben konuştu.'Bizi Mardin'e daha kısa yoldan bağlayın, şimdiki yol çok uzun. Diyarbakır'a gidiyor, oradan Mardin'e dönüyor.' Sizi doğrudan Mardin'e bağlayacağız. 933 konut daha yapıyoruz. Dicle'de Türkiye'nin ikinci büyük barajını bitiriyoruz. Ilısu bitiyor, Hasankeyf yeniden yapılıyor. Hasankeyf'e yapılan köprüler, İstanbul Boğaz Köprüsünden daha uzun. 15 bin kişilik bir stadyumu Batman'a kazandırıyoruz. Kapalı yüzme havuzu inşaatı devam ediyor. İki önemli proje var. Iluh Deresi'ni ıslah edeceğiz, etrafını da Batman'ın en güzle mesire alanı haline getireceğiz. Burada yapılacak kentsel dönüşüm çalışmasıyla çok güzel bir şehir ortaya çıkacak. Ayrıca Esentepe projesini de başlatacağız. Batman'a yakışır, muazzam bir camisi olacak. Şimdi en büyük müjdeye geldi sıra. Çukurcular, hendekçiler, alçaklar duysun. Batman'ı cazibe merkezi yapıyoruz. Batman'ın yeni fabrikaları, yeni atölyeleriyle daha da büyüyecek. Gençler size yeni iş alanları ortaya çıkacak. Şimdiye kadar Batman'da 1 milyar 200 milyonluk yatırım için müracaat oldu. Burada binlerce kardeşimiz iş bulacak, AŞ sahibi olacak. Her şey daha güzel olacak. Bu alçaklar, bölücüler, ne FETÖ'cüsü ne PKK'lısı birliğimizi, kardeşliğimizi asla bozamayacaklar."

"Milletin yapacağı anayasadan korkanlar kol kola girdiler"

Alanı dolduranlara, "16 Nisan'da ülkemiz üzerine hesap yapan, tezgah kuranlara bir tokat daha vurmaya hazır mısınız? Bu kirli oyunu bu tezgahı bozmaya var mısınız?" diye soran Başbakan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyasete, siyaset mühendisleri değil, siyasete millet karar verir, millet istikamet verir. Siyaset sandıkta yapılır, milletin arasında yapılır, siyaset çukur kazmakla, binaları yıkmakla, çocuk, genç, ihtiyar demeden insanları gözünü kırpmadan yok etmekle olmaz. Siyaset milletin refahı için yapılır. Molotofkokteylleri ile sokakları kana bulamak, esnafa zorla kepenk kapattırmakla siyaset olmaz. Biz size bir söz verdik. Sivil, demokratik, özgürlükçü 80 milyonun her ferdini kuşatan bir anayasayı yapma sözü verdik. İşte gün bugündür. Bu anayasayı siz yapacaksınız. 16 Nisan'da vereceğiniz oylarla bunun kararını vereceksiniz. Milletin yapacağı anayasadan korkanlar şimdi kol kola girdiler. FETÖ, PKK, DAEŞ hayır kampanyası için çalışıyor. Avrupa'da bunlarla birlikte oldu. Ne yaparsanız yapın, bu millet bu oyunu bozar. 16 Nisan'da sandığa gidip, hizmet siyasetine 'Evet' diyecek miyiz? Ne diyor şair, 'Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.' Biz karıncalar gibi çalışmaya talimiz. Batmanlılar der ki, 'Doğru duvar yıkılmaz.' Çok doğru bir söz. İşte biz de doğru durmaya, doğru olmaya, milletimize yanlış yapmamaya gayret ediyoruz. 15 yıldır, doğru durduğumuz için bize destek verdiniz, bundan sonra da durmak yok yola devam. Gelin Batmanlılar, gençler, hanımefendiler, Batman'ı aydınlık geleceğe yürüyerek değil, koşarak ulaştıralım. 16 Nisan'da herkes susacak, siz konuşacaksınız. O gün kararı siz vereceksiniz. Sandık sizin, irade sizin, karar sizin. Modern bir Batman, daha ileri bir demokrasi, hukuk devleti, kalkınma, huzur, birlik, beraberlik ve kardeşlik için gün birlik günüdür. Son söz sizin, son karar da sizin. Bu ülke, bu bayrak hepimizin. Sen Batmansın büyük düşün. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün. Kararımız, 'Ere ere ere - Evet evet evet."

Başbakan Binali Yıldırım: "Bu Alçaklar, Bölücüler, Ne Fetö\'cüsü Ne PKK\'lısı Birliğimizi,...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Binali Yıldırım: 'Bu Alçaklar, Bölücüler, Ne Fetö'cüsü Ne PKK'lısı Birliğimizi,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement