Başbakan Davutoğlu Kapalıçarşı, Nuruosmaniye ve Sahaflar Çarşısı'nı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu Kapalıçarşı, Nuruosmaniye ve Sahaflar Çarşısı'nı Gezdi

Başbakan Davutoğlu Kapalıçarşı, Nuruosmaniye ve Sahaflar Çarşısı\'nı Gezdi

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA Başbakan Davutoğlu sabah saatlerinden ilk olarak basına kapalı olarak Beyazıt, Kapalıçarşı ve Sahaflar Çarşısı'nı gezdi.

02.06.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ/ İstanbul DHA

Başbakan Davutoğlu sabah saatlerinden ilk olarak basına kapalı olarak Beyazıt, Kapalıçarşı ve Sahaflar Çarşısı'nı gezdi. Başbakan gezisinde esnafı selamladı ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Nuruosmaniye'de rahmetli babası Mehmet Davutoğlu'nun tekstil dükkanını ziyaret etti. Ardından Kapalıçarşı'yı gezen Davutoğlu, buradan da Sahaflar Çarşısı'na geçti. Davutoğlu burada bir sahaftan 3 tane kitap aldı. Başka bir sahafta ise kendi yazdığı, 'Stratejik Derinlik', 'Teoriden Pratiğe Türk Dış Politikası Üzerine Konuşmalar' ve 'Küresel Bunalım' isimli kitaplarını imzaladı.

Davutoğlu'na Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Ak Parti İstanbul milletvekili adayları eşlik etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu Kapalıçarşı, Nuruosmaniye ve Sahaflar Çarşısı'nı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement