Başbakan Davutoğlu, Konuk Heyet Başkanları İçin Resepsiyon Verdi (2) - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Konuk Heyet Başkanları İçin Resepsiyon Verdi (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - G20 Liderler Zirvesi- Samuel Eto'o'nun gelişi ve tokalaşması- İngiltere Başbakanı David Cameron'un gelişi ve tokalaşması- Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk'ın gelişi ve tokalaşması- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi ve tokalaşması-Çin Devlet Başkanı Şi Cinping gelişi- Fransa Dışişleri Bakanı Fabius'u gelişi ve tokalaşması G20 Liderler Zirvesi-Başbakan Davutoğlu, konuk heyet başkanları için resepsiyon verdi-Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında Rusya Devlet Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, İngiltere Başbakanı Cameron, Almanya Başbakanı Merkel'in de aralarında bulunduğu konuk liderler katıldı Başbakan Ahmet Davutoğlu, G20 Liderler Zirvesi'ne katılan konuk heyet başkanları için resepsiyon verdi.

15.11.2015 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - G20 Liderler Zirvesi- Samuel Eto'o'nun gelişi ve tokalaşması- İngiltere Başbakanı David Cameron'un gelişi ve tokalaşması- Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk'ın gelişi ve tokalaşması- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi ve tokalaşması-Çin Devlet Başkanı Şi Cinping gelişi- Fransa Dışişleri Bakanı Fabius'u gelişi ve tokalaşması G20 Liderler Zirvesi-Başbakan Davutoğlu, konuk heyet başkanları için resepsiyon verdi-Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında Rusya Devlet Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, İngiltere Başbakanı Cameron, Almanya Başbakanı Merkel'in de aralarında bulunduğu konuk liderler katıldı Başbakan Ahmet Davutoğlu, G20 Liderler Zirvesi'ne katılan konuk heyet başkanları için resepsiyon verdi. Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenen zirve kapsamında gerçekleştirilen resepsiyona katılan konuk liderleri, Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu kapıda karşıladı.Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İngiltere Başbakanı David Cameron, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve IMF Başkanı Christine Lagarde'ın da aralarında bulunduğu konuk liderler katıldı.Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ve kızı Leyla Aliyeva ile katıldığı resepsiyona, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo, Malezya Başbakanı Necip Rezak ile bazı konuk heyet başkanları da eşleriyle geldi.Resepsiyon yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Başbakan Davutoğlu, Konuk Heyet Başkanları İçin Resepsiyon Verdi (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Konuk Heyet Başkanları İçin Resepsiyon Verdi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement