Başbakan Davutoğlu'nun Kültür ve Sanat Camiasıyla Olan Görüşmesi Sona Erdi - Son Dakika
Politika

Başbakan Davutoğlu'nun Kültür ve Sanat Camiasıyla Olan Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kültür ve sanat camiasıyla olan görüşmesi sona erdi.

26.03.2016 01:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kültür ve sanat camiasıyla olan görüşmesi sona erdi.

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde verilen yemeğe Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve kızı Sefure Davutoğlu ile birlikte katılırken yemekte Kültür ve Turizm Mahir Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Başbakan Baş Danışmanı İskender Pala da hazır bulundu.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde düzenlenen yemeğe Ressam Hikmet Çetinkaya, Ressam İsmail Acar, Heykeltraş Rahmi Aksungur, Yazar Alev Aratlı, Yazar Beşit Ayvazoğlu, Yazar Fatma Barbarosoğlu, Yazar İpek Çalışlar, Yazar Saadettin Ökten, Yazar Doğan Hızlan, Oyuncu Serdar Gökhan, Oyuncu Necati Şaşmaz, Oyuncu Şafak Sezer, Oyuncu Perihan Savaş, Oyuncu Engin Altan Düzyatan, Oyuncu Ediz Hun, Oyuncu ve Karikatürist Hasan Kaçan, Şarkıcı Alişan, Şarkıcı Yavuz Bingöl, Şarkıcı Mustafa Ceceli, Şarkıcı Ferhat Göçer, Şarkıcı Serdar Ortaç, Şarkıcı Erhan Güleryüz, Besteci ve Aranjör Garo Mafyan, Balet Tan Sağtürk, Yönetmen Osman Sınav, Yönetmen İsmail Güneş, Senarist Gani Müjde'nin yanı sıra kültür ve sanat camiasından 70 kişi katıldı.

Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavuz Bingöl," Son dönemde yaşananları konuştuk. Daha çok kültür ve sanat paylaşımı yaptık. Çıkacak olan yasayla ilgili herkes fikirlerini söyledi. Ağırlıklı olarak ülkenin içinde bulunduğu durumda konuşuldu. Teröre karşı ortak bir tavır geliştirmekle ilgili sanatın gücüne inanmak gerektiğini, siyasetin yapamadığını sanatın yapacağına ilişkin çok değerli fikirler sunuldu. Güzel bir toplantıydı. Verimli geçti " ifadelerini kullandı.

Hayata geçirilecek projeler hakkında konuşulduğunu belirten Serdar Ortaç ise," Genellikle sanat ve müzikle ilgili şeyler konuşuldu. Bir sürü büyüğümüz vardı. Verimli geçti. Sanat, müzik ve resimle ilgili konuştuk. Projeler hakkında konuşuldu. Verimli geçti " şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Davutoğlu'nun Kültür ve Sanat Camiasıyla Olan Görüşmesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement