Başbakan Erdoğan 3, Kayınpeder 5 İstedi - Son Dakika
Magazin

Başbakan Erdoğan 3, Kayınpeder 5 İstedi

Başbakan Erdoğan 3, Kayınpeder 5 İstedi

Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk isteğine kayınpederin '5 olsun' önerisine gelinin 'tamam' demesi düğüne damgasını vurdu.

10.09.2011 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nikah tanığı olduğu Royal Halı'nın veliahtı Emre Nakıboğlu ile Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'nun kızı Hilal Mazıcıoğlu'nun nikah şahidi olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk isteğine gelinin kayınpederinin '5 olsun' önerisine gelinin 'tamam' diyerek istekleri onaylaması düğüne damgasını vurdu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziantep Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nun oğlu Emre Nakıboğlu ile Ak Parti Milletvekili Halil Mazacıoğlu'nun kızı Hilal Mazıcıoğlu'nun Dedeman Otel'deki düğününe Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Çelik ve Abdülkadir Aksu, TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Muammer Güler, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Muş Valisi Ali Çınar katıldı.

ABD'de ekonomi eğitimi gören Emre Nakıboğlu ile iletişim fakültesi mezunu Hilal Mazıcıoğlu'nun nikahları, Ak Partili Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitkamil Kültür Merkezi'nde kıyıldı. Nikâh şahitliklerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yaptığı nikâh töreninde Başbakan Erdoğan evlenme cüzdanını geline verirken, "Ama her nikahta söylediğim şeyi söyleyeceğim. Emre onu anladı, unutmak yok. En az 3 çocuk istiyorum. Ama, Cahit Bey, '3 artı 2 olsun' diyor. Ancak, bu konuda karar verecek olan gelindir. Çünkü, eziyetini, sıkıntısını çekecek, çocukları büyütecek olan gelin" dedi.

GELİNDEN 5 ÇOCUĞA ONAY

Başbakan'ın, kayınpederinin önerisini onaylayıp onaylamadığını öğrenmek için mikrofonu uzattığı gelen Hilal Mazıcıoğlu, "Tamam" yanıtını verdi. Bu yanıttan oldukça keyiflenen Erdoğan damada dönerek şunları söyledi:

"Siz kaliteli bir ailesiniz ama şunu unutmayın, her şeyden önce bu neslin çoğalması lazım. Biz can güvenliği için varız, mal güvenliği için varız, neslin korunması için varız, nesil tüketiliyor. Biz bu nesli çoğaltacağız. Kayınpedere gidip fabrikalarında çalışalım diye bir derdin içine girme. Bütün birikimini, değerlerini yarınlar için önemli nesle adayın, önemli olan bu konuda bizim beklentilerimiz çok. Ben böyle aileleri gördüğümde, şahadet ettiğimde, şahit olduğumda umutlarım artıyor ama bazen de bakıyorsun 'bir tane, iki tane yeter' diyenler var. 2037'de yaşlı bir Türkiye'ye hazırlar. En az 3 olursa biz bugünkü Türkiye'yi koruruz. Üçün üzerine çıktığımız zaman genç dinamik bir Türkiye'yi hazırlarız. "

Nikahta Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile davetlilerin tamamına yakını geline bilezik taktı. Düğünde, dünürler Cahit Nakıboğlu ile Halil Mazıcıoğlu çiftetelli oynadı. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Başbakan Erdoğan 3, Kayınpeder 5 İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement