Başbakan Erdoğan Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan Afyonkarahisar'da

Erdoğan, kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'i hastanede ziyaret etti.

10.05.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan, AK Parti 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasının ardından otelden ayrıldı.

Erdoğan, toplantı için Afyonkarahisar'da bulunan ve sabah saetlerinde geçirdiği kalp krizinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak anjiyo yapılan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

-Hastane önünde vatandaşlarla sohbet

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından hastane önünde toplananların tezahuratları üzerine vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Erdoğan, hastası olan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bir kadının kocasının içki, kumar gibi kötü alışkanlıklarını şikayet etmesi üzerine Başbakan Erdoğan, kadının şikayetini, yanında bulunan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na iletti ve konuya ilişkin notları almasını istedi.

Annesinin kucağındaki bir kız çocuğunu da seven Erdoğan, "Maşallah çok tatlı. Anasına mı benziyor, babasına mı" diye sordu. Annenin "Babasına da benziyor, bana da" sözleri üzerine, "Tam böyle karma olmuş, sevimli bir kızımız olmuş" dedi ve çocuğa oyuncak bebek hediye etti.

Bir vatandaşın "Afyon'a hoşgeldiniz, sizi bir dönem daha başbakan olarak görmek istiyoruz. Afyon'a kazandırmış olduğunuz eserler için, stadyum için çok teşekkür ediyoruz" sözleri üzerine de Erdoğan, "Daha iyi olacak inşallah. Yoğun oteller yapılıyor, inşallah Afyonkarahisar tamamen turizm yeri olacak" dedi.

Erdoğan, vatandaşların "Bir dönem daha başbakan olarak kalın" sözleri üzerine de "Hayırlısı bakalım. Hayırlısı olsun inşallah" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, hastane ziyaretinin ardından AK Parti 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapıldığı otele geçti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement