Başbakan Erdoğan'dan Madenci Ailelerine Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'dan Madenci Ailelerine Sürpriz Ziyaret

Başbakan Erdoğan\'dan Madenci Ailelerine Sürpriz Ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan resmi programında olmamasına rağmen maden faciasında hayatını kaybeden ailelerle görüşmek üzere İzmir'in Kınık İlçesi'ne hareket etti.

29.05.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan resmi programında olmamasına rağmen maden faciasında hayatını kaybeden ailelerle görüşmek üzere İzmir'in Kınık İlçesi'ne hareket etti. Başbakan Erdoğan Seferihisar Doğanbey'deki Efes Tatbikatını izledikten sonra saat 13.00 sıralarında özel helikopterle ayrıldı. Daha önce tatbikat sonrası İstanbul'a gideceği duyurulan Başbakan Erdoğan'ın, Kınık İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin aileleriyle görüşmeye gitti. Başbakan Erdoğan, Kınık Öğretmenevi'nde ailelerle görüşecek ve onlarla yemek yiyecek. Erdoğan, Kınık Belediyesi'ni de ziyaret edecek. Başbakan Erdoğan'ın resmi programında görünmeyen bu ziyaret ilçede de sabah duyuldu. İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay da ilçeye geldi. Polis ekipleri de ilçede güvenlik önlemi aldı. Kınık son yerel seçimlerde Ak Parti'nin 30 ilçeye sahip İzmir'de kazandığı altı ilçeden biriydi

KINIK'DA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Efes Tatbikatı'nı izledikten sonra Eşi Emine Erdoğan'ı da yanına alarak helikopterle Kınık ilçesine geldi. Başbakanlığa ait helikopter Kınık ilçe stadına indi. Başbakan Erdoğan'ı İzmir milletvekili Binali Yıldırım, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, karşıladı. Başbakan'ın indiği stadyumun çevresinde başbakanlık koruma polislerinin yanısıra yaklaşık 200 çevik kuvvet polisi görev aldı. Başbakan Erdoğan'ın inişi sırasında ve güzergahta jammer cihazları çalıştırıldı. Başbakan Erdoğan'ın stadyumdan, madenci aileleriyle toplantı yapacağı Öğretmenevi arasındaki yaklaşık bir kilometrelik güzergahta kaldırımla yol arasına demir bariyerler yerleştirildi. Bariyer boyunca da çevik kuvvet polisleri yüzleri vatandaşlara dönük olarak güvenlik önlemi aldı. Başbakan Öğretmenevi'ne girerek toplantıya başladı. Toplantıya basın alınmadı.

ÖĞRETMENEVİNİN ÖNÜNDEN CANLI YAYINDAYIZ

AKTÜEL GÖRÜNTÜLER GEÇİLECEK

(HaberElif DEMİRCİ, Cevdet ŞEN, Tufan HAMARAT KINIK (İzmir) (DHA)

===============================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'dan Madenci Ailelerine Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement