Başbakan Erdoğan'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması

Başbakan Erdoğan\'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması

AK Parti Kahranmanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erkoç:  "İnşallah yeni dönemde, kentimizi yeni enerji ve yeni kadrolarla beraber hakkettiği yere taşıyacağız"

26.11.2013 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, "İnşallah yeni dönemde, kentimizi yeni enerji ve yeni kadrolarla beraber hakkettiği yere taşıyacağız" dedi.

Başbakan Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında "Sütçü İmam'ın, Üstat Necip Fazıl'ın şehri" diye tanımladığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayının Fatih Mehmet Erkoç olduğunu açıkladı.

Erkoç ise adaylığının açıklanmasının ardından AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, Başbakan Erdoğan'ın kendisini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlemesinden dolayı onur duyduğunu dile getirdi.

Verilen görevin ve sorumluluğun bilincinde olduğunu dile getiren Erkoç, şunları kaydetti:

"Bu onurlu görev, bizim için çok önemli. Bu görevi, layıkıyla yerine getirebilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Kahramanmaraşımız, büyükşehir statüsüyle önemli bir ivme kazandı. Kahramanmaraş'ın büyükşehir olma hayali vardı. İnşallah yeni dönemde, kentimizi yeni enerji ve yeni kadrolarla beraber hakkettiği yere taşıyacağız. Kendimizi Kahramanmaraş halkına vakfedeceğiz." - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement