Başbakan Erdoğan'ın Miting Programı - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan'ın Miting Programı

Başbakan Erdoğan\'ın Miting Programı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart yerel seçimleri çerçevesinde mitinglerine bu haftada da devam edecek.

24.02.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart yerel seçimleri çerçevesinde mitinglerine bu haftada da devam edecek. Sivas'tan mitinglerine start veren Başbakan Erdoğan, Perşembe günü Uşak ve Burdur'da, Cuma günü Balıkesir'de, Cumartesi günü Eskişehir ve Denizli'de, Pazar günü ise Muğla ve Mersin'de miting düzenleyecek.

30 Mart yerel seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'tan start verdiği mitinglerine Perşembe günü devam edecek. Perşembe günü Uşak'tan tekrar mitinglerine devam edecek olan Başbakan Erdoğan, aynı gün yine Burdur'da da halka hitap edecek. Cuma günü ise Balıkesir'de halka hitap edecek olan Başbakan Erdoğan, hafta sonunda mitinglerine devam edecek. Cumartesi günü Eskişehir ve Denizli'de halka hitap edecek olan Başbakan Erdoğan, Pazar günü Muğla ve Mersin'de miting düzenleyecek.

Oldukça yoğun bir hafta geçirecek olan Erdoğan, yarın partisinin grup toplantısında konuşacak. Grup toplantısının ardından Başbakan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve birçok tartışmanın yaşanmasına sebep olan ODTÜ yolunun açılışını gerçekleştirecek. Aynı gün Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısına katılacak olan Başbakan Erdoğan, Çarşamba günü Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında gerçekleştirilecek olan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısına katılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan'ın Miting Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement