Aday Tanıtım Toplantısında Başbakan Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Aday Tanıtım Toplantısında Başbakan Sürprizi

Aday Tanıtım Toplantısında Başbakan Sürprizi

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'ın A takımı tanıtım toplantısında Başbakan Erdoğan 3 boyutlu hologram tekniği aracılığıyla partililere seslendi.

25.01.2014 19:19  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda bir sürpriz yaşandı. 3 boyutlu hologram tekniği ile partililere seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İhanet şebekeleri tarafından hazırlanan saldırılar gölgesinde seçime gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımızdan, yeni Türkiye'nin büyük kazanımlarına yönelik saldırıları anlatmanızı istiyorum" dedi.

PARTİLİLERE SESLENDİ

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı ilginç bir olaya sahne oldu. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın yaptığı sürprizle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 boyutlu hologram tekniği aracılığıyla partililere seslendi.

BİNALİ YILDIRM'A TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, "İzmir'in tüm ilçelerinde tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimi yolluyorum. İzmir Büyükşehir Adayımız Binali Yıldırım'a bu anlamlı buluşmayı sağladığı için yürekten teşekkür ediyorum. İzmir'de çok büyük değişime hazırlanıyoruz. İzmir'in yıllardır hasretini çektiği yatırımları gerçekleştirmek için ekip olarak sabırsızlık içindeyiz. 2011 genel seçimlerinde 35 proje açıklandı. Tüm projeler hızla ilerliyor. Deniz, kara ve hızlı tren hatlarıyla köklü çözümler atıyoruz. Hizmete hasret kalan İzmir'i hizmetlerle kucaklayacağız, İzmir'in kaderi değişecek. 30 Mart, tüm Türkiye'de olduğu kadar İzmir için de önem arz ediyor" dedi.

"MÜCADELENİZ ASLINDA İSTİKLAL MÜCADELESİDİR"

11 yılın en önemli seçimine hazırlanıldığını söyleyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "İhanet şebekeleri tarafından hazırlanan saldırılar gölgesinde seçime gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımızdan bir an bile boşa geçirmemelerini özellikle rica ediyorum. Halka İzmir ve Türkiye için 11 yılda yaptıklarımızı anlatın; Türkiye ekonomisini, dış politikamızı, sosyal politikaları, Türkiye'yi nasıl büyüttüğümüzü her vatandaşa ulaştırın. Yeni Türkiye'nin büyük kazanımlarına yönelik saldırıları anlatmanızı, saldırılara kimlerin ortaklık ettiğini, kimlerin maşa görevi gördüğünü İzmir'le paylaşın. Türkiye içeriden ve dışarıdan haince bir saldırıya maruz kaldı. Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla başlatılan saldırılar sadece AK Parti'yi, sadece hükümeti değil tüm Türkiye'nin kazanımlarına kast etti. Bu hain saldırılara karşı dik durmak herkesin vazifesidir. Mücadeleniz aslında bir istiklal mücadelesi. İzmir istiklal mücadelesinin ne olduğunu çok iyi bilir. 30 Mart inşallah milletin saldırılara en güzel cevabı vereceği milat olacaktır. Bu tarihi sizler yazacaksınız ve İzmir'in makus kaderini sizler değiştireceksiniz. Çok gayret ettik kılı kırk yardık ve adayları bu şekilde belirledik. Size inanıyorum ve güveniyorum."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aday Tanıtım Toplantısında Başbakan Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • EMİNE: AKP ÇALIŞAN TEKNOLOJİYİ KULLANAN HALKA HİZMET EDEN BİR PARTİ KISKANMAYIN. 35 30 Yanıtla
  • MAKARNA KÖMÜR YARABBİ ŞÜKÜR: Akp li olarak şoktayım 3 boyutlu hologram günahtır izleyenler cehennemliktir, hatta hologram kelimeside yabancıdır oda günahtır, televizyonda şeytan icadıdır ve günahtır, bizden olmayan herkez cehennemliktir bu topraklarda tek bir kelebek türüne bile tahammülümüz yoktur, HSYK günahtır kuvvetler ayrılığı günahtır tek kuvvet Tayyiptir ve Allahın bütün vasıflarını taşımaktadır. ULAN NE DALGA GEÇTİM YA :)) 9 43 Yanıtla
  • ANTİ MUHALEFET: Ulu önder büyük liderimiz Erdoğanın hologramı bile bdp mhp chp yavrucuklarını korkutmaya yetiyor. 23 24 Yanıtla
  • KARA MURAT: MİLLET BÖYLE TEKNOLOJİYİ GÖRMEDİĞİ İÇİN BİRAZ GARİP GELEBİLİR AMA AKP DÜNYA İLE YARIŞAN ENDER PARTİLERDENDİR. CHP GİBİ ESKİ KAFA BOL KESEDEN ATAN BİR PARTİ DEĞİL. HİZMET EDEN BİR PARTİ. HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİYOR. AKP YİNE EN AZ YÜZDE ELLİ - ALTMIŞ OYLA LİDER OLACAK İNŞALLAH ALLAH IN İZNİYLE. 24 10 Yanıtla
  • hakkan: Hani benim recebim,recebim...Başbakanın yeni ses kayıtlkarı çıkmış dinledinizmi,ülkeyi 1 kaç milyar dolar zarar uğratmışlar birilerine yaranmış.Arkadaşlar inanın bana bu durum çok kötü ülkeyi kaosa sokan bir başbakan..Ülkeyi peşkeş çeken bop başkanı.Allah sonumuzu hayırlı eylesin.Askeriye bitti,yargı bitti,meclis bitti(hergün kavga dövüş)... 23 8 Yanıtla
  • kayalar: san başbakanım aliagayı selamlamayın nasıl olsa kayıp ettik emeklerimize yazık aday adayı olmayan bir insanı nasıl gösterirsiniz neden halkın sesine kulak vermesiniz yazık çok yazık oldu emeklerimize 6 4 Yanıtla
  • Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı
    20:18 Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı

    Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, 36. Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı. Büyükelçi Ulusoy, Yeni Balkan Yayınevi tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) destekleriyle açılan standı ziyaret etti. Yayınevi temsilcilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Ulusoy, Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı destekleriyle Yeni Balkan Yayınevi tarafından basılan ve fuar kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen 'Umay Anadan Öyküler' ve 'Bir Hayalim Var' kitaplarının yazarları Burcu Aliyi ve Gülay Alçe ile sohbet etti.

  • Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu
    20:17 Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu

    Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atamaların sonuçlarını Personel Genel Müdürlüğü'nün internet adresinde yayımladı.

  • Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı
    20:17 Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı ve 1'i çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl devlet hastanesine kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi
    20:17 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 18-19 Nisan'da Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Pakistan Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirildi.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP Sözcüsü Yücel:
    20:15 CHP Sözcüsü Yücel: "Anayasal Kurumları Yok Sayıp, Anayasa'yı İhlal Edenlerle CHP'nin Mutabık Olması Söz Konusu Dahi Değildir"

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni Anayasa konusunda herkes mutabık" sözlerine ilişkin, "Anayasa’yı ihlal edenlerle bizim, toplumun yüzde 38’inin oyunu alarak birinci parti olan CHP'nin mutabık olması söz konusu dahi değildir." açıklamasını yaptı.


Advertisement