Başbakan'ın Sakarya Ziyareti Öncesinde CHP'lilerden Hükümet İstifa Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Sakarya Ziyareti Öncesinde CHP'lilerden Hükümet İstifa Yürüyüşü

Başbakan\'ın Sakarya Ziyareti Öncesinde CHP\'lilerden Hükümet İstifa Yürüyüşü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Sakarya'ya yapacağı gezi öncesinde CHP Gençlik Kolları yaptığı yürüyüşte 'Hükümet istifa' pankartı açıp hükümeti istifaya çağırdı.

26.12.2013 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Sakarya'ya yapacağı gezi öncesinde CHP Gençlik Kolları yaptığı yürüyüşte 'Hükümet  istifa' pankartı açıp hükümeti istifaya çağırdı.

Adapazarı'nın en hareketli caddesi Çark Caddesi'nde akşam saat 19.30 sıralarındaki  yürüyüşe CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu topluluk, 'Hükümet İstifa Halk İktidara' pankartı açıldı. Aralarında Fikir Kulüpleri Federasyonu üyelerinin de bulunduğu grup son günlerde gündemde olan 'Yolsuzluk ve rüşvet' operasyonuyla ilgili sloganlar atarak Atatürk Bulvarı'na doğru yürüdü. Grup adına basın mensuplarına açıklama yapan Murat Taksim isimli genç şunları söyledi: "Haziran Direnişi'nde ayağa kalkan halk, işlerin o kadar da kolay halledilemeyeceğini kendilerine göstermiştir. Yarın Başbakan kentimize geliyormuş. Buradan kendisine sesleniyoruz, yalanlara karnımız yok! Yolsuzlukların üstünü türlü türlü yalanlarla örtmeye kalkacaksın, 'Faiz lobisi', 'Dış güçler' diyeceksin, 'Bizi çekemediler, şimdi yıpratmaya çalışıyorlar' diyeceksin, 'Sandıkta görüşeceğiz' diyeceksin. AKP giderken cemaat 'bari ben aradan sıyrılayımın derdinde. Artık kılıf minareye uymuyor. Ne cemaat ne sağa kayan odaklar, nede AKP'yi başa getiren ulusal ve uluslararası koalisyon, bu kirli oyunlara karşı ne AKP ne Cemaat; tek çözüm halkın iktidarıdır."

Çok sayıda sivil polisinde eşlik ettiği yürüyüşte toplanan kalabalık yapılan açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı. - Adapazarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Sakarya Ziyareti Öncesinde CHP'lilerden Hükümet İstifa Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement