Başbakan Yardımcısı Arınç, Paris'te - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Arınç, Paris'te

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dünyaca ünlü yazar ve şahsiyetlerin Paris'teki buluşma ve sohbet etme yeri olarak tanınan "La Closerie Des Lilas" restoranına gitti.

15.04.2013 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dünyaca ünlü yazar ve şahsiyetlerin Paris'teki buluşma ve sohbet etme yeri olarak tanınan "La Closerie Des Lilas" restoranına gitti.

Bülent Arınç, restoranda Yahya Kemal Beyatlı'nın da isminin kazındığı masada basın mensuplarına poz verdi.

Arınç, burada yaptığı açıklamada, "Bizim için önemli bir yer. Yahya Kemal Beyatlı öğrencilik yaptığı sırada buraya sık sık gelirdi. Bu masada onun anısına yer ayrılmış. Bu vesileyle eski günleri yad ediyoruz" dedi.

Kafe-restoran, ABD'den Ernest Miller Hemingway, İrlanda'dan Samuel Barclay Beckett, Fransa'dan Jean-Paul Sartre ve Louis Aragon, Rusya'dan Vladimir Lenin gibi dünyaca ünlü yazar ve siyasetçileri ağırlamasıyla meşhur.

Bülent Arınç, sabah saatlerinde Fransa'nın önde gelen Le Monde, Le Figaro ve La Liberation gazetelerine demeç verdi ve France 24 kanalının Türkiye'deki gelişmelerle ilgili sorularını yanıtladı. - PARİS

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Arınç, Paris'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi açıldı
    11:03 Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi açıldı

    Küratörlüğünü Zeynep Öztürk'ün üstlendiği ressam Orhan Umut'un 50 eserinden oluşan 'Gece Görüşü' sergisi, DG Art Gallery & Projects'de açıldı. Sergi, gece temalı resimlerden oluşuyor ve 11 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement