Başbakan Yardımcısı Atalay Hakkari'de - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Atalay Hakkari'de

Başbakan Yardımcısı Atalay Hakkari\'de

Atalay: "Seçim öncesi biraz da seçim çalışması yapıyoruz.

08.08.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Seçim öncesi biraz da seçim çalışması yapıyoruz. Hakkarililerden oy isteyeceğim. Cumhurbaşkanımız için oy istemeye geldim" dedi.

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'yi ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Atalay, yöresel kıyafetli eş başkanlar tarafından kapıda karşılandı.

Belediye personeli ve vatandaşlarla selamlaşan Atalay, belediye başkanlarını ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, görevlerinde başarı diledi.

"Hükümet olarak, parti olarak yerel yönetimlere ayrı önem veriyoruz. Yerel yönetimleri vatandaşlara en yakın ve etkili hizmet birimleri olarak görüyoruz" diyen Atalay, merkezi bütçeden de parti ayrımı yapmadan nüfusuna göre, bölgenin gelişmişlik endeksini dikkate alarak kaynak gönderildiğini söyledi.

Atalay, belediye başkanlarının yaptığı çalışmaları değerli gördüklerine ve ellerinden gelen desteği verdiklerine değinerek, şöyle konuştu:

"Bölgede şu anda Irak tarafında sorunlar var. Suriye ve Gazze'de yaşanan sorunlar var. Bütün bunlarda siyasi manada ve insani yardımlar olarak Türkiye elinden gelen desteği sunmaya çalışıyor. Nerede bir zulüm varsa ona karşı duruyoruz. Başbakan'ımızın, hükümetimizin tavrı bellidir. Bazı yerlerde bu siyasetimiz eleştirilebilir ama biz her zaman haklıdan yana olmayı kendimize ilke edindik. Bu gün Hakkari ziyaretimde sizleri görmekten memnun oldum. Hakkari'yi seviyorum. Şimdi vatandaşlarımızla özlem gideriyoruz. İnşallah ziyaretimiz verimli olur. Seçim öncesi biraz da seçim çalışması yapıyoruz. Hakkarililerden oy isteyeceğim. Cumhurbaşkanımız için oy istemeye geldim."

Atalay, herkesin kendisini tanıtarak çalışmasını yapacağını ancak son kararı vatandaşların vereceğini vurgulayarak, vatandaşların verdiği oyun başlarının üstünde yerinin olduğunu kaydetti.

Hakkari caddelerinde seçim kampanyası yürüteceğini, gelirken HDP adayı Selahattin Demirtaş'ın da seçim bürosunu gördüğünü anlatan Atalay, AK Parti İl Başkanlığının da Recep Tayyip Erdoğan'ın afişlerini astığını, bunun Türkiye demokrasisi açısından güzel bir görüntü olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakkari Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu ise "Hoş geldiniz diyorum. Ziyaretinizle bizi gururlandırdınız. Çözüm sürecinde bakanımızın emeği çok, kendisine teşekkür ediyoruz. Gerçekten tüm dünyada savaşların olmasını istemiyoruz. Bugün Rojava ve Gazze halkına yapılanları 'demokratım' diyen hiçbir insan kabul etmiyor. IŞİD ve İsrail, Gazze ve Rojava aynı konumdadır. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından Hatipoğlu'yla bir süre görüşen Atalay, AK Parti Hakkari İl Başkanlığına geçti. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Atalay Hakkari'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement