Bakan Ergin Hatay'da - Son Dakika
Güncel

Bakan Ergin Hatay'da

Bakan Ergin Hatay\'da

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım geldi.

04.12.2013 12:47  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin, "Hatay'ın altyapısını oluşturacak temel hizmetlerin tamamına yakını sağlandı. Şimdi, İnşaallah, önümüzdeki süreçte hemşehrilerimiz yetki verirse Hatay'ı modern bir büyükşehir olarak inşa etmek üzere talip olduk" dedi.

Bakan Ergin, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, özel uçakla Hatay'a geldi.

Atalay, Ergin ve Yıldırım'ı Hatay Havalimanı'nda Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit ve vatandaşlar karşıladı.

Bakan Ergin, havalimanında gazetecilere, partisi tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesini değerlendirdi.

Adaylığının ve kentin büyükşehir statüsü kazanmasının hayırlara vesile olmasını dileyen Ergin, "11 yıldır Hatay'ın ve Türkiye'nin meclisteki temsilcisi olarak hizmet etmeye çalıştık. Tabii bu süre içerisinde Türkiye kabuk değiştirdi ama Hatayımız da çok önemli imkanlarla buluştu. Hatay'ın altyapısını oluşturacak temel hizmetlerin tamamına yakını sağlandı. Şimdi, İnşaallah, önümüzdeki süreçte hemşehrilerimiz yetki verirse Hatay'ı modern bir büyükşehir olarak inşa etmek üzere talip olduk" diye konuştu.

Ergin, "İnşaallah, geleceğe doğru, planların doğru kurgulanmasında yetki alırsak gayretli çabayı göstereceğiz. Ben seviyeli, centilmen bir seçim kampanyası yürütmeye çalışacağım ve Hatayımızın kazanmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ergin, , daha sonra kendilerini dışarıda bekleyen vatandaşlara seslendi.

Öte yandan havaalanı önünde davul zurna eşliğinde sevinç gösterisinde bulunan grup, "Yaşasın Sadullah Başkan" sloganları atarak meşale yaktı. - Hatay

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement