Başbakan Yardımcısı Bozdağ Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in kızının düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

22.06.2013 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in kızının düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ayşe Şimşek ve Abdullah Taş'ın Necmettin Erbakan Parkı'ndaki düğün töreninde nikah şahidi oldu. Nikah törenine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Sorgun eski Kaymakamı Meftun Dallı, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Evliliğin kutsal bir birliktelik olduğunu ifade eden Bozdağ, "Yüce Mevla'm bu çifte salih evlatlar versin, yavrularıyla, aileleriyle, sıhhatleriyle beraber, evleri yuvaları her daim mutlulukla bereketle, güzellikle ve iyilikle dolsun istiyorum" dedi.

Bozdağ, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Başbakanımızın sizin gibi pırıl pırıl gençlere bir tavsiyesi var, 'En az 3 çocuk.' Sayın Başbakanımız diyor ki, 'Bir çocuk olursa garip, iki olursa rakip, üç olursa bereket, dört olursa denge olur, beş olursa Allah kerim.' İnşallah en az 3 olur. Sağlık ve sıhhat içerisinde. Çocuklar evin mutluluğu, bereketidir. Hayırlı evlatlar Allah nasip etsin. Yuvanız o çocukların güzel sesleriyle şenlensin. Darısı burada olan bekarların başına. Tabii Ahmet Bey benim yıllar yılı dostum, arkadaşım, kardeşim. Ayşe kızımız da kızım sayılır. Onun için ben Ahmet kardeşime de buradan diyorum. Fazla üzülme. Hayırlı bir iş yapılırken üzülünmez, sevinilir ama Yozgat'ta bir laf vardır. Onu da hem damada hem damadın ailesine buradan hatırlatalım. Bizim burada derler ki, 'Kız tarafı üzülmesin kızımız elden gidiyor diye. Oğlan tarafı da fazla sevinmesin bir tane kızımız oluyor diye. İşin doğrusu kız evden gider ama oğlan da elden gider. Biz kız da oğlan da elden gitsin istemiyoruz."

Bozdağ, evlilik cüzdanlarını çifte verdikten sonra gelin ve damada Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Bozdağ Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement