Başbakan Yardımcısı İşler - - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı İşler -

Başbakan Yardımcısı İşler -

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Türkiye hızlı bir şekilde 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yoluna devam edecek" dedi.

11.04.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Türkiye hızlı bir şekilde 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yoluna devam edecek" dedi.

İşler, Ankara'nın Kalecik ilçesinde belediye başkanı seçilen Filiz Ulusoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ulusoy'u makamında AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı ile ziyaret eden İşler, 30 Mart'taki başarısından dolayı kendisini kutladığını söyledi.

İşler, Ulusoy'un Kalecik'te iyi ve güzel işler yapacağını bildiğini belirterek, Kalecik'in kendisiyle bir ilki yaşadığını bildirdi. Ulusoy'un rakiplerine çok büyük bir fark atarak seçildiğini ve tarihe geçtiğini dile getiren İşler, yerel seçimlerin genel seçim havasında geçtiğini ve hükümete karşı adeta bir güvenoyu oluştuğunu dile getirdi.

Seçimlerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teveccüh, ilginin ve güvenin tescili olduğunu belirten İşler, seçim sonuçlarından dolayı erken seçim söylemlerinin de rafa kaldırıldığını dile getirdi.

"Türkiye hızlı bir şekilde 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yoluna devam edecek" diyen İşler, 30 Mart seçimlerinde milletten alınan büyük destekle yollarına devam edeceklerini kaydetti.

İşler, milletin istikrardan, gelişmeden, kalkınmadan, büyümeden yana oyunu kullandığını belirterek, vurgulayarak, sandıkta da "Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirtmedik, yedirtmeyceğiz" mesajını verdiğini anlattı.

İşler, bu seçimlerde eski Türkiye'yi savunanlara karşı yeni Türkiye'yi isteyenlerin başarı sağladığını söyledi.

Paralel örgüte karşı da mücadelenin halktan alınan destekle devam ettirildiğini anlatan İşler, sandıktan çıkan sonuçla halkın Türkiye'yi çetelere yem etmeyeceğiz mesajını verdiğini de kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı İşler - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement