Başbakan Yardımcısı İşler'den Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı İşler'den Başkan Şahin'e Ziyaret

Başbakan Yardımcısı İşler\'den Başkan Şahin\'e Ziyaret

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

17.04.2014 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, beraberinde eski bakanlardan Abdülkadir Aksu ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Başkan Şahin, "Sayın Bakanımız ve ağabeyimiz Abdülkadir Aksu'nun bu şehre çok büyük bir hizmetleri var bundan ötürü çok teşekkür ediyorum, burada beni ziyaret etmenizden ötürü çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Ayağınıza yüreğinize sağlık Allah razı olsun diyorum. Tabii burada 12 yıllık tecrübenin ardından şimdide siz değerli ağabeylerimin desteğiyle de kalkınmanın yerelde başladığı kendimizin geldiği noktada daha yukarılara taşıyacağız bunun çabasında olacağız bunun desteğini de Ankara'da sizlerden alacağız Sayın Valimizle çok güzel bir çalışma ortaklığımız var inşallah hem şehir içinde, hem Ankara'da çok güzel eserler üretip bu şehre bu kente yapılacaklardan hayır duası alacağız ben tekrardan geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ise Gaziantep'te kentsel dönüşümün mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizerek şunları ifade etti:

"Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun hem size hem de Gaziantepli hemşerilerimize. Çok değerli başkanımız aynı zamanda bir ilki Gaziantep'te başlatıyor, ilk defa Büyükşehir olarak ilk defa belediye başkanı bir bayan oldu seçimlerde çok büyük bir oy ve destek alarak. Türkiye tarihinde buda bir ilktir, tarihe ve Gaziantep'e kaydı düşmüş oldu bu tarihin. Değerli başkanımda siyasi tecrübesi olan gerçekten siyasi hayatı çok dolu ve başarılı geçen bir kardeşimizdir, daha önce kadın kolları genel başkanlığını yaptı genel merkezde, daha sonra bakan olarak görev yaptı kabinede görev aldı. Hakikaten bir siyasetçide olan her şey değerli başkanımızda var, girişken, teşebbüs, güler yüzlü, halk ile iletişimi güçlü, bu seçimde almış olduğu oy oranıyla da bu becerilerini de Antep haklıda tescil etmiş oldu. Şimdi önünde 5 yıllık bir dönem var. Bu 5 yılda siyasette kazandığı tecrübelerini elbette ki Antep'e hizmet analiz edecek, Antep biraz önce Valilik ziyaretimiz esnasında da Valimiz detaylı bilgileri verdi bizlere, Gaziantep bölgenin marka şehri, yıldız bir şehir, ciddi potansiyelleri barındıran bir şehir, ama aynı zamanda ciddi sorunları olan bir şehir. Bu potansiyellerin güçlü bir şekilde kullanılması ve aynı zamanda sorunlarında çözümü konusunda değerli başkanımıza çok büyük görevler düşüyor, değerli başkanımız özellikle Gaziantep'te ciddi bir şekilde kentsel dönüşüme ihtiyacı var, aşağı yukarı yüzde 70 gecekondunun olduğu bir şehir var burada, inşallah bu şehre hanım eli değecek nasıl ki bir evde en güzel şekilde hanımlar döşüyorsa bu kentte de çok güzel işler yapacağına kanaatim sonsuzdur. Ben tekrardan yeni görevinde başarılar diliyorum ve hayırlı olsun diyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı İşler'den Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement