Başbakan Yardımcısı Şimşek, Paris'te Fransa İş Dünyasını Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Paris'te Fransa İş Dünyasını Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Paris\'te Fransa İş Dünyasını Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Paris'te Fransa iş dünyasını temsilcileri ile bir araya geldiGülten ÖZBEY, PARİS (DHA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı'nın (OECD) Bakanlar Konseyi Toplantısına katılmak için Paris'te.

02.06.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Paris'te Fransa iş dünyasını temsilcileri ile bir araya geldi

Gülten ÖZBEY, PARİS (DHA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı'nın (OECD) Bakanlar Konseyi Toplantısına katılmak için Paris'te.

Bakan Şimşek Fransa'da iş dünyasını temsil eden Fransa Sanayici ve İşadamları Derneği MEDEF (Mouvement des Entreprises de France), ile Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (ISPAT) ortak organizasyonu ile sabah Fransa iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, Paris Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Müge Varol Ilıcak ve Türkiye'de yatırım yapan Fransız işadamları katıldı.

Bakan Şimşek toplantıda Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve Türkiye'de yatırım ortamı konusunda bir konuşma yaptı, firma temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Basına kapalı olarak düzenlenen toplantı sonunda Şimşek'in de katıldığı tören ile MEDEF CEO'su Philippe Gautier ve İSPAT Başkan Yardımcısı Ahmet İhsan Erdem işbirliği anlaşması imzaladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜM

-----------------

Mehmet şimşek MEDEF toplantı

(Tür: Dış)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Şimşek, Paris'te Fransa İş Dünyasını Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement