'Başbakan Yıldırım, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi'ne Katılacak" - Son Dakika
Güncel

'Başbakan Yıldırım, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi'ne Katılacak"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi'ne Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağını söyledi.

18.10.2017 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi'ne Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağını söyledi.

Başkan Gürgöze, partisinin il binasında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu yıldan bu yana 6'ıncı kongreyi düzenlediklerini belirtti.

Yapılan kongreler ile sürekli yenilenen güncel bir parti olduklarını belirten Gürgöze, şöyle konuştu:

"Bilindiği gibi temmuz ayı itibariyle başlayan tüm kongrelerde AK Parti'de önemli bir değişikliğin olduğuna şahitlik ediyoruz. Elazığ'da da bazı değişiklikler yaptık. Teşkilatımıza yeni katılan arkadaşlarımızla 2019 seçimlerine gireceğiz. Yapmış olduğumuz kongrelerde yeni bir heyecanın ve yeniden diriliş hareketinin başlaması gerektiğini teşkilat mensuplarımıza talimat olarak verdik."

AK Partinin sadece seçimlerde vatandaşların yanında olan bir parti olmadığını kaydeden Gürgöze, "AK Parti, vatandaşların istekleri doğrultusunda rota belirleyen yapıya sahiptir." dedi.

Kongrenin cumartesi günü saat 13.00'te Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşeceğini ifade eden Gürgöze, "Başbakan Binali Yıldırım, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, hükümet yetkilileri ve halkımızın katılımıyla merkez ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Gerçekleştireceğimiz kongreye tüm hemşehrilerimizi davet etmek amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

\'Başbakan Yıldırım, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi\'ne Katılacak"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Başbakan Yıldırım, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi'ne Katılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement