Başbakan Yıldırım Haymana'da İftar Açtı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım Haymana'da İftar Açtı

Başbakan Yıldırım Haymana\'da İftar Açtı

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'la birlikte Ankara'nın Haymana ilçesinde bir vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu.

04.06.2017 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'la birlikte Ankara'nın Haymana ilçesinde bir vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu. İftar sonrası parkta vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, " 15 Temmuz'un kahraman ilçesi Haymana'da olmaktan çok memnunum. O gece Polatlı'daki birliklerin Ankara'ya gelmesini Haymanalılar engellemiştir. Hepinizle gurur duyuyorum" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Haymana Belediyesi'den malulen emekli olan 62 yaşındaki Şükrü Sarı'nın evinde iftar açtı. İftar sofrasında Başbakan Binalı Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, AK Parti İl Başkanı Nedim Yamalı, Haymana Kaymakamı Hüseyin Göktürk ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut da hazır bulundu. Basına kapalı olarak yapılan iftardan sonra Haymana Prof Dr. Ömer Özkan Meydanı'ndaki parkta ilçe halkı ile bir aray geldi, çay içip sohbet etti. Buradaki sohbete Ankara Valisi Ercan Topaca da katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada, "15 Temmuz'un kahraman ilçesi Haymana'da olmaktan çok memnunum. O gece Polatlıdaki birliklerin Ankara'ya gelmesini Haymanalılar engellemiştir. Hepinizle gurur duyuyorum. Burası aynı zamanda dünyaca ünlü kaplıcaları ile de meşhurdur. Sizler bize seçimlerde gereken desteği verdiniz. Bizde AK Parti olarak her türlü yatırımı buraya yapacağız. Hepinize hayırlı Ramazanlar dilerim" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım daha sonra Haymana Paşa Camii'nde terahvi namazı kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım Haymana'da İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement