Başbakanlık Danışmanı Yemişçi'den Gönül'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başbakanlık Danışmanı Yemişçi'den Gönül'e Ziyaret

Başbakanlık Danışmanı Yemişçi\'den Gönül\'e Ziyaret

Başbakanlık Danışmanı Özlem Yemişçi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İbrahim Gönül'ü ziyaret etti.

12.07.2017 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Danışmanı Özlem Yemişçi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İbrahim Gönül'ü ziyaret etti.

Başbakanlık Danışmanı Yemişçi, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkenin ve bölgenin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Çorlu TSO'nun yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ettiğini söyledi.

Çorlu TSO'nun hem bölgeye hem de Çorlu'ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağladığını belirten Yemişçi, "Hedefimiz, bölgemizi daha ileri seviyeye taşımaktır. Ülkemize ve milletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Bu yörenin insanı olarak her zaman bölgemizin hizmetindeyiz. Çorlu TSO'nun çalışmalarını ve hayata geçirdiği projeleri yakından takip ediyorum. Çok güzel projeleri tek tek hayata geçiriyor." diye konuştu.

Odalarına yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gönül ise, Yemişçi'nin geçmiş yıllarda Çorlu TSO Başkanlığı görevinde bulunduğu için bölgeyi çok iyi tanıdığını kaydetti.

Yemişçi'nin bölgeye, Tekirdağ'a ve Çorlu'ya ciddi hizmetlerinin bulunduğunu aktaran Gönül, "Bizden önceki dönemde Çorlu TSO'da başkanlık yapan ve daha sonra AK Parti Tekirdağ Milletvekili seçilerek hizmete farklı bir kulvarda devam eden Yemişçi'nin bölgemize hizmetini biliyoruz. Bizlere yaptığı ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakanlık Danışmanı Yemişçi'den Gönül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement