Başbuğ, Isparta'da Kitaplarını İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Başbuğ, Isparta'da Kitaplarını İmzaladı

Isparta 1. Kitap Fuarı'na katılan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, kitaplarını imzaladı.

03.03.2017 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta 1. Kitap Fuarı'na katılan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, kitaplarını imzaladı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile Isparta 1. Kitap Fuarı'nın yapıldığı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'ne gelen Başbuğ, burada zabıtalardan oluşan tören mangasını selamladı. Başbuğ, daha sonra imza günü dolayısıyla kitaplarını imzaladı.

Başbuğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, kitabın çok önemli olduğunu, bu nedenle kitap fuarlarını önemsediğini söyledi. Isparta'da ilk kitap fuarı olmasına rağmen kalabalığın çok iyi olduğunu belirten Başbuğ, Belediye Başkanı Günaydın'a teşekkür etti.

Kitabın insan hayatının bir parçası olması gerektiğini ifade eden Başbuğ, " Türkiye'de son yıllarda özellikle kitap okuma oranının arttığını görüyoruz. Ben kitap fuarları ve üniversitelerden aldığım davetlere mutlaka katılıyorum. Çünkü kitap fuarında insanlarımızla karşılaşıyoruz. Çok kısa süreli de olsa bir iletişim olanağı oluyor. Bunun için çok önemsiyorum." diye konuştu.

Başbuğ, bir gazetecinin "Karargah rahatsız" haberine ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine, "Gündeme girmeyin. Gündemlere sokmayın şimdi. Burada kitap var. Yok, yorumum yok." dedi.

Başbuğ, sosyal medyada yer alan hakkındaki iddialara ilişkin soruyu ise "Söyledik. Tekrara gerek yok. Burada o konuyu konuşmaya değmez. Biz gereken şeyi gereken şekilde söyledik. Tekrar o konuyu burada konuşmak bazı şeylere gereğinden fazla değer vermiş olmuş olmak da doğru değil." diye yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbuğ, Isparta'da Kitaplarını İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement