Başhekim Eraslan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başhekim Eraslan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Başhekim Eraslan\'a \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer ile birlikte, Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Uzman Doktor Sertaş Eraslan’ı makamında ziyaret etti.

30.12.2017 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer ile birlikte, Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Uzman Doktor Sertaş Eraslan'ı makamında ziyaret etti.

Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaparken, Simav Dç Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Sertaş Eraslan ile Başhekim yardımcılıklarına getirilen Dr. Elif Ceylan ve Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü'yü ziyaret eden, Belediye Başkan Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Biçer, 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uzman Doktor Sertaş Eraslan, öncelikle vatandaşların sağlık alanında bekledikleri hizmetlerin verilmesine çalışılacağını ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı başkanlara teşekkür etti. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başhekim Eraslan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement